Postup přípravy receptu Marinované kotlety s chlebovou mátovou omáčkou:
Svazek bylinek posekáme a vložíme do hmoždíře, přidáme MAGGI Harmonii chuti, citrónovou šťávu a kůru, olivový olej, víno a celé neoloupané stroužky česneku.
Vše roztlučeme, vzniklou marinádu vetřeme do masa a necháme minimálně 1 hodinu marinovat.
Na plech naskládáme na plátky nakrájené neoloupané brambory, petržel, mrkev a cibuli, vše zakapeme olivovým olejem a marinádou, navrch dáme maso a vše dáme asi na hodinu péci do trouby či na gril.
U staršího bílého chleba (veky) okrájíme kůrku a střídku nakrájíme na drobné kousky (můžeme si pomoci mixerem).
Přidáme posekaný pěkný svazek máty, francouzskou hořčici, olivový olej, sůl, pepř a ocet balsamico. Vše promícháme a necháme uležet asi tak půl hodiny.