Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 10.07. 2025
Dnes má svátek Libuše a Amálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Marinované kuře Vietkong do trouby i na gril

fotka Marinované kuře Vietkong do trouby i na gril
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Marinované kuře Vietkong do trouby i na gril :

1 kuře  | Marináda:  | 0,5 dl worcesteru  | 0,5 dl tekuté polévkové koření (Maggi)  | 1/2 lžičky cukru  | 1/2 lžičky octa  | 1/2 lžičky mleté skořice  | 1/2 lžičky pálivé papriky  | 6 stroužků drceného česneku  | 1 lžička soli

Postup přípravy receptu Marinované kuře Vietkong do trouby i na gril :

Kuře rozdělíme na 8 dílů a necháme marinovat, nejlépe přes noc v marinádě. Pečeme v troubě na střední výkon a podlijeme vodou.
Podáváme s nesolenou rýží přelitou výpekem. Na grilu poléváme nejlépe pivem.


Fotky receptu Marinované kuře Vietkong do trouby i na gril :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Marinované kuře Vietkong do trouby i na
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !