1. smíchejte marinádu Předehřejte gril na vysokou teplotu. Na marinádu smíchejte ve velké míse chilli omáčku, med a olej.
2. připravte kuřecí maso Ostrým nožem vytvořte na každém kousku masa tři až čtyři příčné zářezy. Osolte a opepřete, pomocí prstů uvolněte kůži na prsíčkách a nacpěte pod ni česnek. Spodní část každého prsíčka rovnoměrně potřete marinádou. Zbytek omáčky uschovejte na později.
3. ogrilujte a podávejte Kuře položte potřenou stranou nahoru na grilovací mřížku v troubě a grilujte osm minut, dokud nebude maso lákavě zlatavé. Potom prsíčka obraťte, pomašlujte je zbytkem marinády a pečte dalších šest až osm minut, dokud se kuře dostatečně nepropeče. Podávejte se skrojkem limetky na pokapání, máte-li chuť.
Fotky receptu Marinované sladké kuře:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!