Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.02. 2025
Dnes má svátek Matěj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Marinované vepřové špízy

fotka Marinované vepřové špízy
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Marinované vepřové špízy:

400 g vepřové kýty  | 1 červená paprika  | 4 plátky anglické slaniny  | 2 cibule  | 4 žampiony  | špetka soli  | 2 stroužky česneku  | 1 lžička chilli  | 1 lžička mletého zázvoru  | 2 sójové omáčky  | 1 lžička cukru  | 2 lžíce citronové šťávy  | 1 lžička škrobové moučky  | 1 lžíce oleje

Postup přípravy receptu Marinované vepřové špízy:

Vepřové maso nakrájíme na plátky 1 cm, jemně naklepeme, pak je nakrájíme na čtverečky o hraně asi tři cm, vložíme do misky, přelijeme marinádou - česnek rozetřeme a promícháme s ostatními surovinami -
necháme v chladničce přes noc odležet, přitom asi dvakrát promícháme. Papriku a slaninu nakrájíme na stejně velké kostky jako maso, cibule nakrájíme na silná kolečka, žampiony na půlky a vše spolu s odkapaným masem napícháme střídavě na kovové jehly nebo špejle. Potřeme marinádou a pečeme pod grilem nebo na oleji na pánvi, až maso změkne. Přitom špízy otáčíme a potíráme marinádou. Podáváme s bramborem a čerstvou zeleninou.


Fotky receptu Marinované vepřové špízy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Marinované vepřové špízy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !