Použité suroviny receptu Marinovaný kapr se sardelovou pastou:
4 porce kapra
| sůl
| petrželka
| 1 lžíce octa
| bobkový list
| 3 zrnka pepře
| 1 cibule
| sardelová pasta
| citrónová šťáva
| kapie nebo rajče na ozdobu
| 4 lžíce oleje
Postup přípravy receptu Marinovaný kapr se sardelovou pastou:
Porce kapra vložíme do vařící osolené vody, přidáme petrželku, ocet a koření a na velmi mírném ohni uvaříme doměkka. Porce vyjmeme, vykostíme a přeložíme do misky. Pokrájenou cibuli a sardelovou pastu osmahneme na oleji, vmícháme citrónovou šťávu a petrželku a nalijeme na kapra. Necháme proležet a podáváme vychlazené.
Fotky receptu Marinovaný kapr se sardelovou pastou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!