Vložil: | Aknels |
Porcí: | 1 |
Doba přípravy: | 15 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Marinovaný losos v medové omáčce:
100 g marinovaného lososa
| Omáčka:
| 2 lžíce medu
| 1 lžička dijonské hořčice
| špetka soli
| špetka bílého pepře
| 0,5 l olivového oleje
| šťáva z půlky citronu
| Na ozdobu:
| hlávkový salát, citron nebo limetka, snítka sekaného čerstvého kopru
Postup přípravy receptu Marinovaný losos v medové omáčce:
Med, hořčici, sůl, pepř, olej a citronovou šťávu vyšleháme metličkou. Vzniklou studenou omáčkou pokreslíme talíř do tvaru slunce a z lososa vytvoříme růžičku, kterou vložíme do středu talíře. Jako ozdoba poslouží čerstvý salát, měsíček citronu nebo limetky a snítka čerstvého kopru.
Fotky receptu Marinovaný losos v medové omáčce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!