Použité suroviny receptu Marinovaný úhoř se zeleninou:
1 úhoř
| sůl
| olej podle potřeby
| Marináda:
| 2 lžíce octa
| 1/2 l vody
| 2 cibule
| kořenová zelenina
| celý pepř
| 15 zrnek nové koření
| 2 bobkové listy
| špetka tymiánu
Postup přípravy receptu Marinovaný úhoř se zeleninou:
Přísady na marinádu smícháme a asi 1/2 hodiny povaříme.
Úhoře očistíme, vykucháme a nakrájíme na kusy, osolíme, na rozpáleném oleji opečeme maso z ryby. Ještě teplé porce složíme do porcelánové mísy, zalijeme teplou marinádou, přikryjeme a uložíme do studena. Podáváme s chlebem.
Fotky receptu Marinovaný úhoř se zeleninou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!