Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty | Hrajte s námi SUDOKU online ! |
29. 05. 2010 Drůbeží maso
Kuřecí prsa nakrájíme na kostky, osolíme je a opepříme. Papriky nakrájíme na kousky velikostně odpovídající kuřecímu masu. Jarní cibulky zbavíme natě, zbavíme kořínků. Na špejle střídavě napichujeme m ... …více»
|
29. 05. 2010 Drůbeží maso
Kuře rozdělíme na porce a osolíme. Na rozehřátím másle zpěníme nakrájenou cibuli s paprikou a osmahneme. Přidáme kuře, podlijeme a dusíme doměkka. Pak maso vyjmeme, šťávu vydusíme, přidáme nakrájené h ... …více»
|
29. 05. 2010 Drůbeží maso
Dužinu z pomerančů vložte do misky. V další misce si připravte marinádu z medu, sojové omáčky, soli a mouky a zakápněte ji citronovou šťávou. Maso nakrájejte na nudličky, smíchejte s marinádou a necht ... …více»
|
28. 05. 2010 Uzeniny
Salám nakrájejte na kostičky. Zprudka osmahněte na lžíci másla. Přidejte pokrájenou mraženou zeleninu, zalijte mlékem a prohřejte. Pak vmíchejte uvařenou rýži, vejce a nastrouhaný sýr. Osolte, opepřet ... …více»
|
28. 05. 2010 Mleté maso
V hrnci osmahneme na rozpáleném oleji polovinu cibule nakrájené nadrobno a osmahneme. Přidáme rozmražený špenát, podusíme, vmícháme česnek a osolíme. Na pánvi osmahneme na oleji druhou půlku cibule, p ... …více»
|
28. 05. 2010 Vepřové maso
Těsně před vařením kolena nařízneme ke kosti. Uvaříme je v osolené vodě s kořením a bobkovým listem, Vaříme je přibližně hodinu a půl. Vyjmeme je a necháme vychladnout. Mezitím si z hořčice, piva a če ... …více»
|
28. 05. 2010 Mleté maso
Na troše oleje nechám zesklovatět na kostičky nakrájenou cibulku, přidám sladkou červenou papriku a mleté maso. Osolím, opepřím, ochutím grilovacím kořením (nebo italskými či řeckými bylinkami, to pod ... …více»
|
28. 05. 2010 Vepřové maso
Kotlety naklepejte, osolte a opepřete. Oloupané brambory nakrájjte na plátky. Zapékací misku vymažte máslem, rozložte na ni polovinu brambor, osolte a poklaďte plátky masa. Posypejte nákrájenou šunkou ... …více»
|
25. 05. 2010 Uzeniny
Fazole z konzervy (nebo uvařené fazole) smícháme se 2
lžícemi oleje, přidat pepř, sůl, nakrájenou uzeninu, promíchat. Směs urovnáme do vymaštěného pekáčku a zapečeme. Během pečení zalejeme ... …více»
|
25. 05. 2010 Mleté maso
Mleté maso promícháme, podle chuti osolíme a opepříme. Uvaříme hrnek rýže a po vychladnutí ji přimícháme k masu.
Na dno zapékací mísy rozložíme část zelí. Z masové směsi tvoříme válečky, které polož ... …více»
|