Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty | Hrajte s námi SUDOKU online ! |
16. 04. 2010 Uzeniny
Salám a sýr si nastrouháme na jemno. Osolíme, opepříme. Přidáme celé vejce a vše promícháme. Rohlíky rozkrojíme na dvě části a vydlabeme vnitřek. Naplníme směsí. Poté rohlíky obalíme v trojobalu ... …více»
|
16. 04. 2010 Mleté maso
Brambory uvaříme ve slupce a osolené vodě. Mleté maso orestujeme na cibulce a okořeníme majoránkou, solí, pepřem a přidáme rajský protlak podle chuti přidáme i cukr. Uvařené brambory oloupeme a nakráj ... …více»
|
16. 04. 2010 Vepřové maso
Bůček umeleme, přidáme koření, mléko a vypracujeme rukama těsto, které dáme na 2 hodiny do lednice. Na namočený silónový sáček rozložíme tenkou vrstvu směsi, uložíme pásky salámu, trochu papriky a sma ... …více»
|
16. 04. 2010 Vepřové maso
Maso pomeleme se třemi feferonkami, osolíme. Na pánev dáme olej a drobně nakrájenou cibuli, zpěníme, přidáme maso, 10 minut restujeme, pak přidáme kečup a podlijeme koňakem. Můžeme více, koňak se vypa ... …více»
|
16. 04. 2010 Drůbeží maso
Krůtí stehno rozkájíme na plátky-medailonky. Naklepeme. Mezitím si přichystáme marinádu a to že v rozšlehaném cejci smícháme přisady na marinádu. Platky tam namočíme z obou stran a necháme minimálně 1 ... …více»
|
16. 04. 2010 Drůbeží maso
Kachnu nejdříve umyjeme a usušíme. Naporcujeme, osolíme, nebo okořeníme vegetou. Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců a nakrájíme na menší kousky, dáme do pekáče i s tenkými plátky anglické slaniny.
V ... …více»
|
16. 04. 2010 Drůbeží maso
Kuřecí prsa nakrájíme na kousky. Cibulku orestujeme na oleji a přidáme kuřecí prsa. Osolíme a opepříme, může se přidat špetka grilovacího koření. Vsypeme špenátové listy. Potom zalijeme smetanou ... …více»
|
16. 04. 2010 Vepřové maso
Maso nakrájíme na tenké plátky, naklepeme, osolíme a poté naložíme do rozšlehané směsi. Směs dáme do sklenice s uzavíratelným víčkem a uložíme do lednice. V lednici vydrží i týden. Místo vepřového můž ... …více»
|
15. 04. 2010 Mleté maso
Oloupaný a na plátky nakrájený lilek osolíme a chvíli necháme odležet, aby se vsákla sůl. Obalíme v hladké mouce a zprudka osmahneme na oleji. ... …více»
|
15. 04. 2010 Vepřové maso
Maso a slaninu nákrájíme na tenké nudličky. Pórek nakrájíme na slabá kolečka. Do hrníčku si odlijeme asi 0,5 dl smetany a rozmícháme v ní solamyl.
Pánev rozpálíme na maximum. Jako první vypečeme na ... …více»
|