Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Těstoviny s kuřecím, špenátem, smetanou a sýrem

fotka Těstoviny s kuřecím, špenátem, smetanou a sýrem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 27

Použité suroviny receptu Těstoviny s kuřecím, špenátem, smetanou a sýrem:

600 g kuřecích prsou  | 1 menší cibulka  | 1 smetana na vaření  | 200 g 30 % eidamu  | 5 trojúhelníčků taveného sýra  |  sůl  |  pepř dle chuti  |  grilovací koření  |  olej  |  muškátový květ  | 1 stroužek česneku

Postup přípravy receptu Těstoviny s kuřecím, špenátem, smetanou a sýrem:

Kuřecí prsa nakrájíme na kousky. Cibulku orestujeme na oleji a přidáme kuřecí prsa. Osolíme a opepříme, může se přidat špetka grilovacího koření. Vsypeme špenátové listy. Potom zalijeme smetanou a přidáme tavený sýr, muškátový květ, prolisovaný česnek a necháme omáčku zhoustnout. Pozor na množství soli, protože sýry jsou slané. Uvaříme těstoviny a smícháme s omáčkou. Nastrouháme tvrdý sýr a dáme zapéct.


Fotky receptu Těstoviny s kuřecím, špenátem, smetanou a sýrem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Těstoviny s kuřecím, špenátem, smetanou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !