Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty | Hrajte s námi SUDOKU online ! |
26. 03. 2010 Hovězí maso
Příprava receptu Dušené hovězí maso s mrkví a badyánem: Maso nakrájíme na 3 cm plátky a očištěnou mrkev na tenká kolečka. Nakrájené maso vložíme na rozpálený olej a za stálého míchání smažíme 3 minuty. Poté přidáme sójovou omáčku, zázvor a necháme smažit d ... …více»
|
26. 03. 2010 Hovězí maso
Příprava receptu Dušená masová směs s vínem a zeleninou: Hovězí maso nakrájíme na kostky 4 x 4 cm, osolíme je a opepříme. Tymián a rozmarýn otrháme a lístky nasekáme. Cibuli, mrkev a česnek nakrájíme na tenké plátky. Stonek celeru nakrájíme najemno.
V hrn ... …více»
|
26. 03. 2010 Hovězí maso
Příprava receptu Roštěná na cibuli: Jednu cibuli nakrájíme nadrobno a zbytek nakrájíme na jemná kolečka.
Maso odblaníme, očistíme na nakrájíme na 4 stejné plátky. Ty osolíme a opepříme. Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme kolečka cibul ... …více»
|
25. 03. 2010 Uzeniny
Příprava receptu Zapékané artyčoky se šunkou: Z artyčoků odkrojíme spodní část a nůžkami ustřihneme špičaté konce listů. Artyčok potřeme citronovou šťávou a uvaříme v hrnci s osolenou vodou. Scedíme a necháme okapat. Lžící vybereme "chmýří ... …více»
|
25. 03. 2010 Mleté maso
Příprava receptu Zapečená plněná ačokča: Maso a rýži (lepší je lehce rozvařená) smícháme a důkladně spojíme. Přidáme mezi dlaněmi promnuté oregano a tymián, hořčici a dochutíme solí a pepřem. Touto směsí plníme vydlabané ačokči, poklademe na ... …více»
|
25. 03. 2010 Drůbeží maso
Příprava receptu Plněná prsíčka: Prsíčka nakrojíme a okořeníme. Naplníme kolečky párku, upevníme párátkem a dáme do pekáče s máslem. Kolem rozložíme plátky žampionů a zeleninu.
Pečeme asi 30 minut. Těsně před vyjmutím z trouby pokla ... …více»
|
25. 03. 2010 Drůbeží maso
Příprava receptu Restované brambory s kuřecími prsy a zeleninou: Brambory i se slupkou 20 minut vaříme.
Naťovou cibulku nakrájíme na špalíky. Mrkev pokrájíme ji na proužky. Rajčata rozpůlíme, cukety nakrájíme na kolečka. Mrkev zhruba 3 minutky blanšírujeme vřelou ... …více»
|
25. 03. 2010 Vepřové maso
Příprava receptu Lahodné vepřové kotlety v jogurtu: Do marinády prolisujeme česnek. Do jogurtu vmícháme 3 lžíce oleje, česnek, špetku soli a zbylé koření.
Vepřové kotlety vykostíme, mírně naklepeme a vložíme na 12 hodin do připravené marinády.
Po n ... …více»
|
25. 03. 2010 Drůbeží maso
Příprava receptu Kuře s ořechovou náplní: Ze strouhané veky, másla, vejce, ořechů a rozinek připravíme nádivku. Podle chuti ji osolíme a naplníme jí dutinu i krk dobře očištěného a opláchnutého kuřete. Otvory spíchneme špejlí nebo zašijeme. K ... …více»
|
24. 03. 2010 Králičí maso
Příprava receptu Králík s kapustou: Králíka naporcujeme, osolíme a na másle osmažíme dozlatova. Kapustu rozebereme na lístečky a vložíme na 5 minut do vroucí osolené vody. Uzený bůček nakrájíme na tenčí plátky. Do ohnivzdorné mísy dáme ... …více»
|