Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty | Hrajte s námi SUDOKU online ! |
3. 04. 2010 Vepřové maso
Příprava receptu Bůčkové kostky na víně: Bůček pokrájíme na větší kostičky, osolíme, opepříme, přidáme červenou papriku, kmín, cibuli na plátky a dáme do pekáčku /já nepřidávám vodu ani bujon/. Přiklopíme a dáme vypéct do trouby na 200C cca ... …více»
|
3. 04. 2010 Jehněčí maso
Příprava receptu Kůzlečí maso v mléce: Kůzlečí maso osolíme, vložíme do velkého hrnce, zalijeme mlékem a vodou a zvolna vaříme. Asi za 1 hodinu přidáme nakrájenou zeleninu a po 20 minutách varu přisypeme i nakrájené brambory. Za dalších 20 ... …více»
|
2. 04. 2010 Drůbeží maso
Příprava receptu Rychlá kuřecí prsa s brokolicí: N rozpáleném oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a česnek. Ochutíme zázvorem. Jakmile cibule zesklovatí, vyjmeme ji z pánve a odložíme stranou. Na pánev dáme nakrájená kuřecí prsa, osolíme a 5 ... …více»
|
2. 04. 2010 Drůbeží maso
Příprava receptu Kuřecí stehna obalená oříšky: Burské oříšky nasekáme nadrobno a smícháme s mletou paprikou. Vejce rozkvedláme ve smetaně. Stehna osolíme a obalíme v mouce, vaječné smetaně a nakonec v burských oříškách. Vložíme do vymaštěného peká ... …více»
|
1. 04. 2010 Uzeniny
Příprava receptu Bramborový guláš s cuketou, salámem a paprikami: Brambory si nakrájíme na kolečka. Cibuli a česnek nakrájíme na kostičky. Cuketu nakrájíme na plátky. Papriku nakrájíme na nudličky.
Z majoránky otrháme lístečky a můžeme si ji nahrubo nasekat. Uzenin ... …více»
|
1. 04. 2010 Drůbeží maso
Příprava receptu Kuřecí prsa s klobásou, olivami, fazolemi a rýží: Rozpálíme teflonovou pánev a prsa na ní restujeme bez tuku.
Cibuli nasekáme nahrubo. Klobásu nakrájíme na plátky. Fazole scedíme a opláchneme. K hotovému kuřecímu přidáme plátky klobásy a necháme z ... …více»
|
1. 04. 2010 Vepřové maso
Příprava receptu Vepřový pekáč se zeleninou a bramborami: Troubu předehřejeme na 180 °C. Šalotku a kořenovou zeleninu oloupeme. Česnek rozdrtíme. Brambory, mrkev a petržel podélně rozkrojíme na poloviny. Pekáč nebo hluboký plech lehce vymažeme olejem. Smíchá ... …více»
|
1. 04. 2010 Hovězí maso
Příprava receptu Pravý tatarák ze svíčkové: Maso naškrábeme najemno ostrým nožem.
Cibuli nasekáme úplně najemno. Do masa vmícháme obě hořčice, cibuli, worcesterskou omáčku a lehce opepříme. Podle chuti můžeme maso doplnit o pár kapek tabasca. ... …více»
|
31. 03. 2010 Drůbeží maso
Příprava receptu Kuře nebo kachna: Kuře omyjeme a naporcujeme. Do pekáče rozložíme zelí, na zelí poklademe anglickou slaninu a poté naporcované kuře. Kuře osolíme a hodně pokmínujeme. Dáme péci do měkka. Podaváme s bramborovým knedlíke ... …více»
|
30. 03. 2010 Drůbeží maso
Příprava receptu Kuřecí prsa s mandlovou kůrkou s bramborami: Brambory dáme uvařit ve slupce. Na pánvi rozpálíme olej a maso zprudka opečeme z obou stran, osolíme a necháme vychladnout. Troubu rozehřejeme na 160 °C.
Máslo necháme změknout a vmícháme do něj polo ... …více»
|