Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 23.11. 2025
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kachní paštika

Kachní paštika
6. 02. 2008 Drůbeží maso +++++++++_
Příprava receptu Kachní paštika: Játra dobře omyjeme a necháme odležet přes noc v mléce. Opět omyjeme a propláchneme a další den dáme játra odpočívat do koňaku (brandy) a portského vína. Játra necháme okapat, polovinu z nich nakrájí ... …více»

Rib eye steak se salsou criolla

Rib eye steak se salsou criolla
6. 02. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Rib eye steak se salsou criolla: Rib eye steak je velký kus masa z vysokého roštěnce. Potřeme ho rozmarýnovým olejem (lístky nasekaného rozmarýnu smícháme s olejem) a necháme chvíli odležet. Před grilováním ho nesolíme, osolíme až kd ... …více»

Steak s omáčkou pizzaiola

Steak s omáčkou pizzaiola
6. 02. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Steak s omáčkou pizzaiola: Připravíme si omáčku. Pokud máme čerstvá rajčata, nahrubo je nasekáme. Dáme je na pánev spolu s česnekem a orgánem nebo majoránkou a ochutíme solí a pepřem. Pomalu vaříme asi 10 minut. Když směs sejme ... …více»

Steak s omáčkou z kozího sýra

Steak s omáčkou z kozího sýra
6. 02. 2008 Hovězí maso +++_______
Příprava receptu Steak s omáčkou z kozího sýra: Předehřejeme si troubu na 180°C, horkovzdušnou na 160 °C. Rozkrájené brambory položíme na plech, pokapeme je 3 lžícemi oleje a posypeme tymiánem. Pečeme 35 – 45 minut, dokud nejsou na povrchu hnědé a ... …více»

Špíz z králičího masa s žampióny a hruškou

Špíz z králičího masa s žampióny a hruškou
6. 02. 2008 Králičí maso +++++-____
Příprava receptu Špíz z králičího masa s žampióny a hruškou : Maso nakrájíme na kostky a spolu s hlavičkami žampiónů osolíme. Připravíme si směs oleje a koření a maso i houby zlehka potřeme. Napichujeme na špíz střídavě s kousky šunky, paprik a hrušky. Velmi zvo ... …více»
 

Kuře na zázvoru

Kuře na zázvoru
6. 02. 2008 Drůbeží maso +++++_____
Příprava receptu Kuře na zázvoru : Kuře i s kůží nakrájíme na placičky, osolíme, opepříme a posypeme zázvorem. Potom obalíme v rozšlehaným vejci a strouhance. Stočíme do závitků a těsně vedle sebe poklademe do zapékací misky. Zalijeme ... …více»

Nádivka do krůtí rolády

Nádivka do krůtí rolády
6. 02. 2008 Mleté maso +_________
Příprava receptu Nádivka do krůtí rolády : Kostky housek polejeme mlékem a nálevem z artyčoků, přidáme třené žloutky s masem a kořením. Vmícháme na kostky pokrájenou šunku, nakrájená játra, oloupaný a pokrájený pomeranč, posekanou petrželku a ... …více»

Kuřecí pánev s olivami

Kuřecí pánev s olivami
6. 02. 2008 Drůbeží maso ++++______
Příprava receptu Kuřecí pánev s olivami : Brambory oškrábeme a nakrájíme na plátky. Kuřecí stehna v kloubu rozřízneme a osolíme je. V pánvi zahřejeme olivový olej a stehna po obou stranách asi 7-8 minut opékáme. Oloupeme a na plátky nakrájíme ... …více»

Královská roštěnka

Královská roštěnka
6. 02. 2008 Hovězí maso ++++++++++
Příprava receptu Královská roštěnka : Roštěnku nakrájíme na plátky, naklepeme,osolíme, opepříme, okraje nařízneme a orestujeme na oleji z obou stran. Podlijeme bílým vínem, trochou vody a dusíme doměkka. Měkké roštěnky uložíme do vymaště ... …více»

Játra po tyrolsku v mikrovlnce

Játra po tyrolsku v mikrovlnce
6. 02. 2008 Vnitřnosti +++++-____
Příprava receptu Játra po tyrolsku v mikrovlnce: Do hlubokého talíře crisp dáme olej a rozehřejeme ho plným výkonem 2 minuty. Játra nakrájíme na plátky, opepříme a při funkci crisp opékáme v oleji na každé straně 3 minuty. Poté játra ... ... …více»
Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !