Použité suroviny receptu Játra po tyrolsku v mikrovlnce:
600 g vepřových jater
| 2 lžíce oleje
| 150 ml smetany
| 1 menší cibule
| 1 lžička citrónové šťávy
| 1 lžička polohrubé mouky
| sůl
| pepř
Postup přípravy receptu Játra po tyrolsku v mikrovlnce:
Do hlubokého talíře crisp dáme olej a rozehřejeme ho plným výkonem 2 minuty. Játra nakrájíme na plátky, opepříme a při funkci crisp opékáme v oleji na každé straně 3 minuty. Poté játra vyjmeme a do nádoby dáme nadrobno nakrájenou cibuli a zahříváme 4 minuty při plném výkonu. Pak přidáme mouku, citrónovou šťávu, smetanu a do nádoby znovu vložíme játra. Dokončujeme ještě 3 minuty při plném výkonu. Solíme až před podáním. Můžeme podávat s opečenými brambory.
Funkce: mikrovlny + crisp. Doba přípravy: 20 minut. Doba pečení: 13 minut.
Fotky receptu Játra po tyrolsku v mikrovlnce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!