![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
16. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Palačinky plněné kuřecím masem a houbami: Pomeranč omyjeme, osušíme, nastrouháme kůru a vymačkáme šťávu. Rozšleháme mouku, vejce, pomerančovou kůru, sůl a lístky tymiánu. Střídavě přidáváme rozpuštěné máslo a mléko, až vznikne polotekuté těs ... …více»
|
![]() |
16. 01. 2008 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Mleté maso zapečené s bramborovou kaší : Na sádle osmahneme cibuli do zlatova, přidáme mleté maso, osolíme, opepříme, zakapeme sójovou omáčkou a orestujeme. Přidáme nakrájenou mrkev, zalejeme vodou tak, aby bylo maso ponořené a chvíli podusí ... …více»
|
![]() |
16. 01. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík na kmíně: Králičí předek omyjeme, osušíme a nasekáme na větší kousky. Drobně nakrájenou cibuli osmažíme na sádle dozlatova, přidáme kmín a kousky králíka, osolíme a společně opečeme. Zalijeme vývarem a maso dus ... …více»
|
![]() |
16. 01. 2008 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Uzené s hrachovou kaší: 1. Namočený hrách povařte na mírnějším plameni doměkka; trvá to půl až třičtvrtě hodiny. Vody stačí jen tolik, aby byl hrách pokrytý – lépe se provaří. Měkký hrách prolisujte přes jemné síto (tím jej ... …více»
|
![]() |
15. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Guláš z kuřete: Na sádle usmažíme cibuli, do které přidáme kuřecí maso nakrájené na kostky. Zamícháme, přidáme všechno koření a rozdrobený masox. Nepatrně podlijeme a necháme vysmahnout. Podlijeme a na mírném ohni du ... …více»
|
![]() |
15. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Guláš z kuřecích drůbků: Na tuku usmažíme dosti tmavou cibuli. Přidáme česnek a oprané pokrájené drůbky. Okořeníme, podlijeme a přiklopené dusíme za stálého podlévání do měkka. Přilijeme 1/2 l vývaru z masoxu, zahustíme strou ... …více»
|
![]() |
15. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Slepice na víně: Omytou a osušenou slepici potřeme pastou z másla, utřeného česneku, soli a pepře. Dáme do horké trouby prudce zapéci. Potom podlijeme vínem a necháme péci. Stále přeléváme šťávou a pečeme až je slepic ... …více»
|
![]() |
15. 01. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Drůbeží srdce na houbách: Na sádle usmažíme nakrájenou cibuli dočervena. Přidáme opraná, na půlky nakrájená srdíčka a kmín. Mírně podlijeme a dusíme pod pokličkou do poloměkka. Přidáme houby a za stálého podlévání necháme srdí ... …více»
|
![]() |
15. 01. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečené kančí na česneku: Maso omyjeme, odblaníme, prošpikujeme proužky slaniny a česneku, osolíme a opepříme. Zbytek slaniny rozškvaříme a opečeme na něm maso z obou stran. Podlijeme vývarem, octem, přikryjeme a ve vyhřáté tr ... …více»
|
![]() |
15. 01. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Přírodní kančí kotlety: Maso omyjeme, odblaníme, nakrájíme na kotlety a naklepeme. Prolisujeme česnek, smícháme ho se solí, potřeme jím řízky a na chladném místě necháme asi hodinu odležet. Pak odleželé kotlety opečeme na ro ... …více»
|