Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty | Hrajte s námi SUDOKU online ! |
10. 11. 2009 Drůbeží maso
Příprava receptu Kuřecí nudličky s fazolkami: Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, osolíme a opepříme. Fazolky, vložíme do hrnce a povaříme doměkka, scedíme a necháme okapat. Na pánvi rozehřejeme olej, vložíme maso a opečeme ho dorůžova. Přidáme po ... …více»
|
10. 11. 2009 Telecí maso
Příprava receptu Telecí maso s citronovou omáčkou: Maso nakrájíme na kostky, osolíme je a posypeme pepřem. Na oleji opečeme maso ze všech stran, zjemníme máslem, zalijeme vývarem a zniova dusíme doměkka. Pak přidáme půl lžičky nastrouhané kůry z citro ... …více»
|
10. 11. 2009 Drůbeží maso
Příprava receptu Kachna na červeném víně se žampiony: Kachnu očistíme, omyjeme a osušíme. Na povrchu i uvnitř ji osolíme a potřeme kmínem. Jablka omyjeme a vložíme do kachny. Stehýnka svážeme k sobě a křídla překřížíme, aby kachna při pečení udržela tvar ... …více»
|
10. 11. 2009 Vepřové maso
Příprava receptu Vepřový měšec s houbovou náplní: Maso omyjeme, osušíme a přes mikrotenový sáček opatrně rozklepeme na co nejtenčí plátky. Dáváme přitom pozor, abychom maso nepotrhali. Naklepané maso lehce osolíme a opepříme. Odložíme bokem a připrav ... …více»
|
9. 11. 2009 Králičí maso
Příprava receptu Řízečky z králíka v celerovém těstíčku: Kýtu rozkrajíme na menší řízečky, naklepeme a osolíme. Potom si připravíme těstíčko z jednoho vejce, lžíce hladké mouky, špetky soli a hrsti jemně nastrouhaného celeru, který jsme ještě předtím chvíli ... …více»
|
9. 11. 2009 Drůbeží maso
Příprava receptu Kuřecí prsa s mandarinkami: Prsíčka nakrájejte na tenké nudličky, osolte a opepřete, okořeňte grilovacím kořením a zakápněte olivovým olejem. Všechno dobře promíchejte a nechte odležet v chladničce.
Na rozpálenou pánev vložte o ... …více»
|
9. 11. 2009 Jehněčí maso
Příprava receptu Mleté jehněčí maso na špejlích: Maso umeleme, přidáme k němu koření, česnek, nakrájenou cibuli, mátu a sůl. Vše důkladně propracujeme. Rukama namočenýma v oleji tvarujeme ze směsi válečky, které napíchneme na špejle a ze všech stran ... …více»
|
9. 11. 2009 Drůbeží maso
Příprava receptu Čínská minutka: Maso pokrájené na nudličky a naložené v kari koření dobře orestujeme, přidáme zeleninu a po chvilce zalijeme vývarem. Necháme dusit. Na závěr za stálého míchání vsypeme solamyl. Podáváme s hranolkami ... …více»
|
9. 11. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Dančí guláš na slanině: Maso nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. V kastrolu zpěníme slaninu, na ní necháme zesklovatět cibule, vložíme maso a opečeme ho, aby se zatáhlo. Pak ochutíme divokým ko ... …více»
|
9. 11. 2009 Uzeniny
Příprava receptu Zelí zapečené s brambory a uzeným masem: Brambory nakrájíme na kolečka. Na sádle zpěníme nakrájenou slaninu a cibuli, přidáme zelí a krátce podusíme. Zapékací mísu vymažeme sádlem a vyložíme vrstvou brambor, které osolíme a opepříme. Brambor ... …více»
|