![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
23. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Diplomatické řízky : Řízky naklepeme, osolíme a opepříme.
Každý hovězí řízek položíme na polovinu vepřového zároveň s plátkem šunky.
Volnou polovinu vepřového řízku přehneme přes šunku a zachytíme jehlou nebo párá ... ... …více»
|
![]() |
23. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové plátky s banány : Cibuli nakrájíme na tenká kolečka a osmažíme dozlatova. Řízky osolíme a opepříme a nakrájíme na tenké proužky. Maso přidáme k cibuli na pánev a opékáme na mírném ohni asi 10 minut. Papriky nakrájíme n ... …více»
|
![]() |
23. 12. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jihočeská velikonoční nádivka: Maso uvaříme. Vepřové a králíčí maso umeleme, uzené nakrájíme na kousky. Přidáme rohlíky navlhčené polévkou a vejce. Vše dobře promícháme. Přidáme mleté nové koření, pepř, sůl, třený česnek, nasekané ... …více»
|
![]() |
23. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Masový trhanec /minutka/: Z vejce, mouky a sodovky umícháme těstíčko jako na kapání. Cibuli zpěníme na tuku, přidáme maso a pečeme, osolíme a obracíme. Přidáme petrželku. Pak směs zalijeme těstíčkem. Když začíná tuhnout, opatr ... …více»
|
![]() |
23. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový bůček s brukví: Maso pokrájíme na kousky. Dáme dusit na cibulku zpěněnou na sádle. Osolíme a okmínujeme. Dusíme asi 1/4 hod. Pak k masu přidáme nakrájené brukve na silnější nudle, podlijeme a dusíme, až jsou brukve m ... …více»
|
![]() |
23. 12. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tatarská ruláda: Maso promícháme se všemi přísadami. Rozetřeme je na prst silně pergamenový papír. Plát poklademe tence pokrájenými cibulkami a okurkami. Zavineme a necháme v chladu. Pak krájíme na řezy, na míse oblož ... …více»
|
![]() |
23. 12. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí řízky obalované sýrem: Uvařené ztuhlé maso pokrájíme na plátky asi 1/2 cm silné. Obalíme je v rozšlehaném vejci, pak ve strouhaném sýru. Hovězí řízky obalované sýrem pak prudce osmažíme. ... …více»
|
![]() |
23. 12. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vařené hovězí s vajíčky: Na kostičkách rozpálené slaniny zpěníme cibuli a maso pokrájené na krychle a na ní opečeme. Zalijeme je vejci, rozmícháme, osolíme, opepříme. Jak začnou vejce tuhnout, podáváme je s chlebem nebo opeče ... …více»
|
![]() |
23. 12. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Haše z vařeného hovězího: Maso umeleme a po něm 1 žemli. Cibuli zpěníme na tuku, vložíme na ni maso, osolíme, okořeníme, přidáme utřenou sardelku. Podlijeme, zahustíme strouhankou a podusíme. Haše z vařeného hovězího se podává ... …více»
|
![]() |
23. 12. 2007 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Divoké fazole: Na oleji osmahneme cibuli a měkký salám (nakrájený na kostičky). Trochu osolíme, přidáme pálivou papriku a promícháme s cibulí a salámem. Necháme ještě 0,5-1 min smažit. Poté do pánve přidáme fazole z ... …více»
|