![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
25. 12. 2007 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Irský guláš: Maso nakrájíme na plátky, zeleninu také. Brambory nakrájíme na kostičky. Do kastrolu dáme vrstvu masa, na to cibuli a zeleninu. Osolíme a opepříme. Zalijeme horkou vodou a dusíme do měkka. Pak přidáme ... …více»
|
![]() |
25. 12. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečená srnčí kýta: Ze srnčí kýty odřežeme kůži, nasolíme a hustě protáhneme slaninou. Kýtu dáme do pekáče na kus másla, podlijeme a na sporáku podusíme. Pak ji dáme do trouby a za stálého polévání pečeme doměkka. Pak ký ... …více»
|
![]() |
25. 12. 2007 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehně pečené: Jehněčí maso osušíme, osolíme a vložíme na rozpálené máslo a prudce opečeme. Podlijeme. Když začíná měknout, obrátíme je a dopečeme do červena. Při pečení potíráme máslem. Jehně pečeme vcelku asi hod. ... …více»
|
![]() |
25. 12. 2007 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí na paprice: Na másle zpěníme cibuli a vložíme na ni osolené jehněčí maso a dusíme je. Podléváme vodou. Šťávu okořeníme paprikou, znovu podlijeme, necháme chvíli vařit. Nakonec přidáme smetanu s moukou a jehněčí n ... …více»
|
![]() |
25. 12. 2007 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehěčí předek s nádivkou: V hrudí vytvoříme kapsu, kterou naplníme nádivkou. Uzavřeme ji. Maso vložíme na rozpálené máslo, nejlépe nádivkou nahoru. Když nádivka ztuhne, maso obrátíme. Jehněčí předek s nádivkou potíráme máslem ... …více»
|
![]() |
25. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí zlaťáčky: Prsa omyjeme, nakrájíme na větší kousky. Nakrájíme papriku na proužky. Do misky dáme bílek, mírně našleháme. Dáme maso, osolíme a opepříme. Přidáme koření podle chuti. Vše zamícháme, a zasypeme škrobo ... …více»
|
![]() |
25. 12. 2007 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí kotlety na houbách: Houby podusíme na části másla, okořeníme a osolíme. Jehněčí kotlety neklepeme, osolíme a pokapeme citrónem. Opečeme je na zbytku másla. Hotové jehněčí kotlety poklademe na mísu, potřeme rajčatovým pro ... …více»
|
![]() |
25. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře na lilku : Zeleninu s brambory očistíme, kuře naporcujeme na čtvrtky-možno i na menší kusy. Nakrájíme na kolečka silná 0,5-1cm lilky, brambory a cibuli. Na čtvrtky nakrájíme rajčata, přikrájíme žampiony. Kuřecí ... …více»
|
![]() |
25. 12. 2007 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí kotlety se sýrem: Nasekanou cibuli a šunku spojíme žloutky a smetanou. Okořeníme pepřem a petrželkou, osolíme. Jehněčí kotlety opečeme na jedné straně. Složíme je do pekáčku opečenou stranou dolů. Neopečenou stranu pot ... …více»
|
![]() |
25. 12. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Znojemský biftek : Maso promícháme s rozkrájenou cibulkou, navlhčenou vekou, 1 vejcem, utřeným česnekem, solí, pepřem. Z dobře promíchané směsi tvoříme placičky, které opékáme na sádle. Na 1 porci dáme 2 placičky. Při p ... …více»
|