![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
18. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové srbské žebírko : Maso pečlivě očistíme a odblaníme, naklepeme, nařízneme a osolíme. Maso opečeme po obou stranách. Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka osmažíme na oleji, přidáme papriky zbavené jadřinců a nakrájené …více»
|
![]() |
18. 12. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí závitek: Maso naklepeme na tenko, posolíme, posypeme paprikou, pepřem, přidáme prolisovaný česnek, tabasco, položíme slaninou a na ni přidáme proužky papriky a kolečka cibule a zabalíme závitek. Ten omotáme ni ... …více»
|
![]() |
18. 12. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí závitek se špenátem: Co největší plátek masa naklepeme na tenko, posolíme, potřeme marinádou ze smíchaného prolisovaného česneku, tymiánu a octa a necháme 6 hodin odpočinout. Potom poklademe tenkými proužky mrkve, petržel ... …více»
|
![]() |
18. 12. 2007 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí s mátou: Maso nakrájíme na kostky velké 3 cm. Cibuli rozkrájíme na 8 dílků, feferonku rozřízneme, odstraníme jádřinec a nakrájíme na úzké nudličky. Vodu ohřejeme v hrnci, vmícháme Fix na guláš a uvedeme do var ... …více»
|
![]() |
18. 12. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí guláš na celeru: Na rozškvařené slanině zpěníme nakrájenou cibuli dorůžova, přidáme maso nakrájené na kousky, osolíme, okmínujeme a dusíme do vysmahnutí šťávy. Přidáme celer nakrájený na kousky, pepř, nové koření, pod ... …více»
|
![]() |
18. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Slepice po arménsku : Slepici vaříme v malém množství vody, nejlépe v tlakovém hrnci. Když je měkká, tak ji vyjmeme, nakrájíme na malé kousky a vývar procedíme. Pórek nakrájíme na větší kousky, osmažíme na másle, přidáme rajčatový protlak …více»
|
![]() |
18. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Podžarka: Hovězí, vepřové, skopové nebo kůzlečí maso nakrájejte na kostičky 30-40 g. Osolte, opepřte a opečte na sádle doměkka. Přidejte pokrájenou cibuli a rajský protlak a poduste. Podávejte s vařenými brambo ... …více»
|
![]() |
18. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Stehýnka na medu: V misce smícháme med, sojovou omáčku a citronovou štávu. Touto směsí potřeme kuřecí maso. Pekáček vymažeme, rozložíme na něj kuřecí maso, opepříme, osolíme a pečeme pod grilem 3-5 minut. Vždy 5 stonků chřestu …více»
|
![]() |
18. 12. 2007 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Sýr v párku se slaninou: Sýr nakrájíme na proužky. Do každého párku uděláme podélně tři až čtyři mělké zářezy. Do nich vetřeme kečup a vložíme proužky sýra. Párek omotáme plátkem slan ... …více»
|
![]() |
18. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špagety s krůtím masem a celerem: Uvaříme špagety, slijeme a necháme okapat. Na nudličky nakrájené maso prudce osmahneme na oleji, přidáme na kousky nakrájený celer, šunku na malé kostičky a oloupaný a utřený česnek a krátce podusíme. ... …více»
|