![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
18. 12. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové na pánvi: Vepřová kýta se nakrájí na nudle, přidáme sůl, pepř a chvíli necháme na pánvi a dále přidáme kečup, papriku, šunku nakrájenou na proužky a vše necháme povařit. Dále pórek nakrájíme tence na kolečka, 4 ... …více»
|
![]() |
18. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Nakládaný bůček: Nejprve uvaříme bůček s 12 stroužky česneku, pepřem, solí a bobkovými listy. Uvařený bůček vykostíme a potřeme kašičkou ze všech stran. Na kašičku smícháme 15 prolisovaných stroužků česneku, koření, t ... …více»
|
![]() |
18. 12. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Čína s brokolicí: Vodu se škrobem nalijeme na tenké plátky masa, přidáme na proužky nakrájené papriky, na kostičky cibuli, špetku zázvoru, prolisovaný česnek, nakrájenou brokolici a pórek nakrájený na proužky. Vše prom ... …více»
|
![]() |
18. 12. 2007 Vnitřnosti Žádné hodnocení
Příprava receptu Drůbeží játra po benátsku: Játra spaříme vroucí vodou a necháme okapat. Cibuli nakrájíme na plátky. Na oleji zprudka orestujeme játra, pak je vyndáme a do výpeku dáme cibuli. Osolíme, opeříme, zalijeme vínem a vývarem a asi 10 minut dusíme. Vrátíme játra …více»
|
![]() |
18. 12. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík na maurský způsob: Na oleji osmahneme cibuli na kostičky, přidáme porci vykostěného králíka, opepříme, přidáme nasekaný česnek a opékáme. Pak přilijeme víno a špětku šafránu, rozinky a dopečeme. Králíka na maurský způsob podáváme s pomerančovou ... …více»
|
![]() |
18. 12. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík s olivami: Brambory osolíme, posypeme rozmarýnem a opečeme celé na pánvi. Na velké pánvi zpěníme na oleji česnek, cibulku na kostičky, přidáme porce králíka, osolíme a osmahneme dorůžova. Podlijeme vínem a pod p ... …více»
|
![]() |
18. 12. 2007 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zelí s mletým masem: Do hrnce vložíme kysané zelí, přidáme rajský protlak, kousek čabajky a necháme vařit. Z mletého masa vytvoříme směs jako na karbanátky - přidáme vejce, housky, koření, vegetu, cibuli na kostičky a utř ... …více»
|
![]() |
18. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová kýta s nudlemi: Maso chvíli marinujeme ve směsi solamylu, zázvoru a sójové omáčky. Na pánvi maso opečeme, přidáme zeleninu a dopečeme. Na další pánvi opečeme uvařené okapané nudle, které smícháme se sójovou omáčkou. ... …více»
|
![]() |
18. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Masové šátečky: Těsto rozválíme na placku a vykrájíme čtverečky, které potřeme vejcem. Mezitím si vytvoříme směs z orestované cibule, česneku, ml.masa, bylinek, soli a sekaných oliv. Po vychladnutí do ní přidáme vejc ... …více»
|
![]() |
18. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Štajgrova kladenská pochoutka: Vepřové plátky naklepeme, po obou stranách osolíme a opepříme, položíme na ně plátky šunky, sýra a másla. Maso zavineme, okraje můžeme sepnout páratkem, aby neunikla šťáva. Závitky opečeme na rozpálen ... …více»
|