![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
18. 12. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřecí steak na zázvoru a pomerančích: Kuřecí řízky naklepeme, osolíme, jemně posypeme po obou stranách zázvorem a pokapeme sójovou omáčkou. Maso rychle osmažíme na rozpáleném oleji, na každý kousek dáme plátek oloupaného pomeranče, plátek ... …více»
|
![]() |
17. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bůčková roláda s nadívkou z mletého masa: Bůček rozřežeme na velký plát, rozklepeme, osolíme, česnek, kmín. Bůček pomažeme nádivkou, smotáme a zavážeme provázkem, povrch posolíme, pokmínujeme. Nádivkou může být smíchané mleté maso s kukuřicí, mrkví, …více»
|
![]() |
17. 12. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Italská masová paella: Všechno maso se orestuje na oleji, přidáme nakrájené cibule, oloupané papriky - ty se dají do trouby a oloupeme je, až zhnědnou, přidáme oloupaná rajčata, česnek, uvařenou, rýži, zalijeme vývarem, přidáme …více»
|
![]() |
17. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí stehýnka po portugalsku: Kuřecí maso lehce osolíme a opečeme na oleji. Kuře vyjmeme a výpek zalijeme vínem, necháme 5 minut vařit. Přidáme na kostky pokrájená rajčata, pomerančovou šťávu, nadrobno pokrájené brambory a kostky ... …více»
|
![]() |
17. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře na pórku: Maso zprudka orestujeme, přidáme sůl, pepř, nakrájený pórek, cibuli, kari, oříšky, zalijeme smetanou a zahustíme solamylem. Kuře na pórku podáváme s hranolky nebo rýží. …více»
|
![]() |
17. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí prsíčka s citrónovou omáčkou: Citrónovou kůru ostrouháme a citrón vylisujeme. Maso opečeme na másle, přidáme bílé víno, šťávu a kůru. Přilijeme smetanu a máslo. Dochutíme. Je nutné převařit víno i citr.šťávu, aby se omáčka nesrazi ... …více»
|
![]() |
17. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové nugety: Maso nakrájíme na nudličky, naklepeme, spolu s drůbežími játry okořeníme a obalíme v trojobalu. Smažíme v oleji. Vepřové nugety podáváme s hranolky nebo bramborovou kaší. …více»
|
![]() |
17. 12. 2007 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Bulharské brambory s masem: Nejdříve cibuli a česnek podusíme na oleji a přidáme ml. maso a opečeme. Přidáme hořčici, protlak, sůl, pepř, soj.omáčku a bylinky. Pórek na kolečka podusíme v trošce vody a okapeme, brambory a rajčat ... …více»
|
![]() |
17. 12. 2007 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí plátek na zelených fazolkách: Plátky masa osolíme, okořeníme a zprudka opečeme na oleji. Cibulku nasekáme na jemno, orestujeme na másle, přidáme fazolky, osolíme, opepříme a necháme podusit. Mírně zahustíme škrobem. Plátky jehněčí ... …více»
|
![]() |
17. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěná s omáčkou z česneku a rajčat: Maso naklepeme, okořeníme, zprudka opečeme na oleji. Ve zbylém výpeku orestujeme najemno nasekanou cibulku s česnekem, přidáme vyjadřincovaná a na kostičky nakrájená rajčata, bazalku, sůl, pepř. Vše z ... …více»
|