Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 09.04. 2025
Dnes má svátek Dušan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí plátek na zelených fazolkách

fotka Jehněčí plátek na zelených fazolkách
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jehněčí plátek na zelených fazolkách:

800 g jehněčí kýty  | 200 g zel. fazol. lusků  | 50 g másla  | 100 ml smetany  | 1 ks červená cibule a lžička škrobu  |  sůl, mletý pepř  |  tymián  |  olej

Postup přípravy receptu Jehněčí plátek na zelených fazolkách:

Plátky masa osolíme, okořeníme a zprudka opečeme na oleji. Cibulku nasekáme na jemno, orestujeme na másle, přidáme fazolky, osolíme, opepříme a necháme podusit. Mírně zahustíme škrobem. Plátky jehněčího masa servírujeme s připravenými fazolkami.


Fotky receptu Jehněčí plátek na zelených fazolkách:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí plátek na zelených fazolkách
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle