Vložil: | Gabrielkas |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Jehněčí plátek na zelených fazolkách:
800 g jehněčí kýty
| 200 g zel. fazol. lusků
| 50 g másla
| 100 ml smetany
| 1 ks červená cibule a lžička škrobu
| sůl, mletý pepř
| tymián
| olej
Postup přípravy receptu Jehněčí plátek na zelených fazolkách:
Plátky masa osolíme, okořeníme a zprudka opečeme na oleji. Cibulku nasekáme na jemno, orestujeme na másle, přidáme fazolky, osolíme, opepříme a necháme podusit. Mírně zahustíme škrobem. Plátky jehněčího masa servírujeme s připravenými fazolkami.
Fotky receptu Jehněčí plátek na zelených fazolkách:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!