![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
4. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí maso na houbách: 300 g krůtích prsíček nakrájejte na kostky a osmahněte na teflonové pánvi bez tuku /pánev jen zlehka potřete olejem/. Přidejte 200 g žampionů. Osolte, opepřete a duste doměkka. Před dokončením přidejt ... …více»
|
![]() |
4. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněné okurky na paprikové omáčce s divokou rýží : Maso hrubě semeleme, promícháme s namočenou směsi do mletých mas, ochutíme uzenou solí. Omyté okurky rozpůlíme, vydlabeme a plníme směsí masa, posypeme nastrouhaným sýrem a dáme do předehřátého Convot ... …více»
|
![]() |
4. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové řízky plněné sýrem : Vepřovou kýtu nakrájíme na plátky a naklepeme na řízky. Lusky hrášku spaříme ve vroucí vodě a necháme okapat. Na každý řízek dáme plátek sýra, na něj lusky hrášku a posypeme strouhaným parmazánem a ša ... …více»
|
![]() |
4. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové řízky v těstíčku : Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, potřeme hořčicí a necháme chvíli odležet. Nastrouhaný sýr smícháme se strouhankou a v této směsi řízky obalíme. Z bílků ušleháme řidší sníh a promícháme ho ... …více»
|
![]() |
4. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněné vepřové kapsy: V kotletách vyřízneme kapsu, osolíme je, potřeme rozdrceným česnekem a naplníme kolečky salámu a půlkami sýra. Sepneme párátky, kotlety osolíme i na povrchu, obalíme v mouce smíchané s paprikou a poto ... …více»
|
![]() |
4. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Alobalka: Maso naklepeme, osolíme, okořeníme, potřeme trochou oleje a necháme uležet do druhého dne v chladnu. Alobal potřeme olejem, položíme plátek masa, na něj dáme sýr, ve kterém uděláme důlek a do něj rozk ... …více»
|
![]() |
4. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kousky masa v zázvorovém těstíčku: Kousky kuřecího masa trochu posolíme. Připravíme si těstíčko ze škrobové moučky, bílků, mletého zázvoru a vody (voda musí být studená). V těstíčku kousky obalíme a osmažíme na tuku. Kousky masa v zázv ... …více»
|
![]() |
4. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová na oregánu: Vepřové maso nakrájené na kostičky dusíme na cibuli se solí, papřem a oregánem, až změkne. Zahustíme hořčicí se solamylem, které jsme rozmíchali ve studené vodě. ... …více»
|
![]() |
4. 12. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Písecká kotleta: Nakrájené kotlety naklepeme, okraje nařízneme, osolíme a opepříme. Kotlety obalíme v těstíčku, které připravíme z rozšlehaných vajec, strouhaného sýra, kečupu a hořčice, strouhaného česneku, majoránky ... …více»
|
![]() |
4. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Floretinské kuře: Kuře rozdělíme na porce, cibuli nakrájíme nadrobno, mrkev a celer jemně nastrouháme, přidáme k cibuli a zalijeme bílým vínem a citrónovou šťávou a ještě přidáme rozdrobený bobkový list. Do této směsi ... …více»
|