![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
4. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové plátky s kari a banánem : Vepřové plátky trošku posolíme, orestujeme na másle. Uděláme omáčku: smíchat šlehačku, mléko a kari. Dát do kastrolka, přidat orestované maso 10-20 min. povaříme. Potom oloupaná jablka nakrájet na plá ... …více»
|
![]() |
4. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí řízky v marinádě- grilované : Rozčtvrtit banán a zabalit do plátku šunky a omočit v marinádě. MARINÁDA: koňak, olej a koření. Namočené konce závitku ještě namočíme v nastrouhaném sýru. Pak to zabalíme do naklepaného, osoleného kuř ... …více»
|
![]() |
4. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kastrolkové kuře : Kuřecí maso na krájíme na širší nudle, slaninu na kostičky, očištěné brambory a mrkev na plátkycibuli (bez natě) na tenké plátky, očištěné žampiony na plátky. Rozpustíme nakrájenou slaninu a opečeme n ... …více»
|
![]() |
4. 12. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněná divoká husa: Cibuli zpěníme na sádle, přidáme nakrájené žampióny, vepřová játra, majoránku a podusíme. Na sádle osmažíme na kolečka, nakrájené rohlíky, zalijeme vínem, přidáme vejce, žampióny, játra, koření, mušká ... …více»
|
![]() |
4. 12. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené kyselé zelí s rýží: Rýži běžně uvaříme, kyselé zelí opereme a necháme okapat. Anglickou slaninu osmažíme, přidáme salám a ještě osmažíme. Pak vše smícháme, osolíme a opepříme podle chuti. Vložíme do pekáčku vymazaného sá ... …více»
|
![]() |
4. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněná tykev s vepřovým masem: Na tuku zapěníme cibuli, přidáme mleté vepřové maso, opranou rýži, sůl a dusíme, až maso změkne. Do prochladlého zamícháme vejce. Tykev rozpůlíme, vydlabeme jádra, naplníme dušeným masem, podlijeme a ... …více»
|
![]() |
4. 12. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Biftek na červených fazolkách s ďábelskou omáčkou a celerovými chipsy: Hovězí svíčkovou rozkrájíme na čtyři 200 g bifteky, vetřeme koření a potřeme olivovým olejem. Bifteky vložíme do rozpálené pánve, nejprve zprudka opečeme ze všech stran a poté dopíkáme na potřebný stu ... …více»
|
![]() |
4. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Husí játra s rajčaty a houbami: Z másla a hladké mouky si připravíme jíšku, přidáme do ní nadrobno nákrajenou cibulku, 1 rajče a hrs hub. Mícháne, aby se nám jíška nepřipálila. Přidáme teplou vodu a necháme chvilku dusit. Zmírníme ... …více»
|
![]() |
4. 12. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzené maso s kysaným zelím: Maso nakrájíme na plátky silné asi 1 cm. Nakrájenou cibuli orestujeme na oleji, přidáme protlak, a chvilku podusíme. Potom přidáme zelí, zalejeme 100 ml kysané smetany a krátce povaříme. Brambory nahr ... …více»
|
![]() |
4. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře podle jiřiny bohdalové: Kuřecí řízky naklepeme, posolíme, popepříme a okořeníme libečkem nebo mátou. Na připravené řízky položíme plátky moravského uzeného a vše svineme do tzv. psaníček. Každé psaníčko obalíme v trojobalu-h ... …více»
|