![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
28. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pomerančové kotlety: Kotlety po stranách nařízneme a jemně naklepeme (stačí rukou). Z dalších ingrediencí smícháme marinádu (asi 5 lžic oleje, koření přidáme dle chuti), kterou kotlety potřeme a nejlépe do druhého dne nec ... …více»
|
![]() |
28. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Karamelové kuřecí kousky: Všechno koření promícháme s cukrem, solí a nasekanou petrželkou. Kuřecí prsa nakrájíme na větší kousky, obalíme ve směsi a osmažíme na oleji. Podáváme s bramborovou kaší nebo s placičkami z bramborové ... …více»
|
![]() |
28. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Slovenská směs : Cibuli oloupeme, nakrájíme na kostičky a zpěníme na oleji na pánvi. Přidáme plátky vepřového masa a po chvíli také lečo a fazole. Podusíme a přidáme trochu kečupu. Dochutíme solí a pepřem. Podáváme s ... …více»
|
![]() |
28. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Žebírka : Žebírka opláchneme, osušíme a rozdělíme na čtyři porce. Posypeme sušeným česnekem (můžeme i vetřít utřený čerstvý), grilovacím kořením, solí, pepřem a dáme do lednice na dvě hodiny. Hodíme je na rozpá ... …více»
|
![]() |
28. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ali baba a 40 loupežníků : Kuře naporcujeme, osolíme, okořeníme a na hodně rozpáleném oleji zprudka opečeme. Podlijeme vroucí vodou a vhodíme česnek. Dusíme v troubě, nejprve zakryté, a když je kuře téměř měkké, odkryjeme a nec ... …více»
|
![]() |
28. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí řízky plněné játry : Nejprve játra podusíme na másle, aby změkly a osolíme. Připravíme si řízky, naklepeme, osolíme a poklademe játry. Přehnuté je pak po krajích sklepneme paličkou nebo sepneme párátky. Poprášíme moukou, ... …více»
|
![]() |
28. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Květákový řízek: Květák očistíme a uvaříme doměkka, rozmačkáme jej (nebo rozmixujeme). Z vajec oddělíme zvlášť 3 bílky a 3 žloutky. Z bílků ušleháme sníh. Květákovou kaši smícháme se žloutky, přidáme ... ... …více»
|
![]() |
28. 11. 2007 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Drůbeží játra se žampiony: Na oleji opečeme játra nakrájená na kousky, posypeme paprikou a trochou grilovacího koření. Po chvíli přidáme žampiony nakrájené na plátky a necháme asi 10 minut dusit pod pokličkou. Do směsi vmícháme ... …více»
|
![]() |
28. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rizoto s vepřovým masem a hráškem: Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme na kostky nakrájené maso, zasypeme paprikou a orestujeme. Potom zalijeme horkou vodou, osolíme, dáme špetku pepře a pod pokličkou dusíme doměkka.
... …více»
|
![]() |
28. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Benátské rizoto s parmazánem: Rýži propláchněte horkou vodou a nechte okapat. Hrášek sceďte. Cibuli očistěte a nakrájejte nadrobno. Česnek prolisujte, šunku nakrájejte na kostičky.
V zapékací míse zpěňte na másle cibuli, přidejte ... …více»
|