![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
27. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Masový eintopf s rýží: Maso nakrájíme a kostky. Jemně usekáme cibuli a česnek. Mrkev nakrájíme na kolečka. Žampióny nakrájíme na půlky. Maso opečeme a přidáme koňak, zeleninu, olivy i rajský protlak zředěný vodou. Přidáme k ... …více»
|
![]() |
27. 11. 2007 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Eintopf s telecím a žampióny: Cibuli a špek osmažíme na pánvi Zepter. Maso nakrájíme na kostky a zeleninu a žampióny na malé kousky. Postupně obojí vrstvíme. Posypeme petrželkou a kořením. Vínem a vodou zalijeme. Vaříme mírně asi ... …více»
|
![]() |
27. 11. 2007 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Eintopf s jehněčím masem: V hrnci Zepter zpěníme cibuli a na kostičky nakrájené maso. Přidáme zelí a rajčata. Na kostky nakrájíme mrkev a papriku a rovněž přidáme k masu. Vrstvíme střídavě maso a zeleninu, zalijeme studenou vo ... …více»
|
![]() |
27. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špekáčky pikant: Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na oleji. Pak přidáme rajčatový protlak a vodu, utřený česnek a feferonku. Krátce povaříme, přidáme třetinu strouhaného sýra, který necháme roztavit. Pak přidáme ol ... …více»
|
![]() |
27. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rajčatový guláš z hovězího masa: Na tuku osmahneme nakrájenou cibuli, přisypeme papriku, zpěníme, vložíme na kostky nakrájené maso, osmahneme, osolíme, opepříme, zalijeme částí vody a dusíme pod poklicí dopoloměkka. Šťávu vydusíme na ... …více»
|
![]() |
27. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí pečeně se žampiony: Maso opečeme po všech stranách na slanině nakrájené na kostičky, osolíme, přidáme koření, na plátky nakrájené žampiony, podlijeme vývarem a dusíme pod poklicí. Pak nádobu vložíme do trouby a za občasn ... …více»
|
![]() |
27. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Provensálské kotlety: Maso dobře naklepeme, osolíme, opepříme. Cibuli a česnek rozsekáme nadrobno a rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme. V kastrolu rozpustíme lžíci másla, přisypeme cibuli a česnek a necháme zpěnit. Přid ... …více»
|
![]() |
27. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře na zázvoru a víně: Kuře rozporcujeme na menší dílky a vložíme do směsi z výše uvedených přísad. Ponecháme 1 až 2 hodiny uležet v chladničce. Nesolíme. Pak kousky grilujeme nebo pečeme a při pečení potíráme zbylou mírně ... …více»
|
![]() |
27. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřoví ptáčci: Plátky naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme plnotučnou hořčicí, dáme plátek slaniny. Doprostřed dáme čtvertku vejce, čtvrt okurku, kousek párku, dle chuti cibuli. Zabalíme do masa a dáme do malého pe ... …více»
|
![]() |
27. 11. 2007 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Skopové plátky na majoránce: Skopové maso vaříme v osolené vodě s kořenovou zeleninou a celým pepřem. Měkké maso vyjmeme a po zchladnutí rozkrájíme na porce. Ze sádla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji vývarem z masa, d ... …více»
|