![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
29. 11. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roláda z kančí kýty s houbovou náplní: Kančí maso prokrojíme. Plát kančího naklepeme, osolíme, okořeníme. Houby podusíme na másle s pokrájenou cibulí a paprikami, zalijeme vejci a necháme mírně zahoustnout. Tuto směs navrstvíme na maso a o ... …více»
|
![]() |
29. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bramborová roláda s uzenou krkovičkou: Uvařené brambory ještě teplé nastrouháme a zaprášíme polohrubou moukou. Přimícháme vejce, sůl, muškátový květ. Vyválíme plát asi 1 cm silný, rozložíme na něj pokrájenou krkovičku... ... …více»
|
![]() |
29. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Staročeský plněný kotlet: Vepřový kotlet s kostí nasekáme na plátky. Do každé porce uděláme kapsu a plníme kysaným zelím, dochuceným solí, pepřem, cibulí a slaninou nakrájenou na kostičky. Připravené kotlety prudce opečeme. Me ... …více»
|
![]() |
29. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rostbífová mísa: Na oválnou mísu narovnáme rostbíf nakrájený na tenké plátky a stočený do kornoutků. Po okraji mísy upravíme hromádky čerstvé nakrájené či nastrouhané zeleniny střídavě s vařenými vejci. Ozdobíme koleč ... …více»
|
![]() |
29. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Masový špíz s rajčaty : Všechnu zeleninu důkladně očistíme. Rajčata a oloupeme a nakrájíme na čtvrtky, papriky na kostičky, česnek na čtvrtky. Maso upravíme a nakrájíme na kostičky (velikost záleží na velikosti špízu). Na př ... …více»
|
![]() |
29. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Maso na maďarský způsob: Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a dozlatova opražíme na olivovém oleji. Doplníme na kostky nakrájeným masem. Potom přidáme nastrouhaný muškátový oříšek, 2 lžíce sojové omáčky, lžičku chilli a troc ... …více»
|
![]() |
28. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře plněné pod kůží: Kuře omyjeme, uvnitř i zvenku opaprikujeme a osolíme. Cibuli nakrájíme na kolečka, anglickou slaninu na tenké plátky. Uchopíme kůži kuřete a nařízneme ji tak, aby se do tohoto místa mohl vložit jídeln ... …více»
|
![]() |
28. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dobrá pršutová prsíčka: Kuřecí nebo krůtí prsa nakrájíme na špalíčky, cca 7x5 cm a každý špalíček ovineme kolem dokola plátkem pršutu. Nesolíme. Pak vše vyrovnáme do zapékací misky nebo remosky a zalejeme šlehačkou, ve kte . ... …více»
|
![]() |
28. 11. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jelení steak na víně: Steaky lehce naklepejte, osolte, opepřete, potřete drcenými jalovčinkami a olejem a nechte rozležet. Pak maso obtočte dlouhými plátky slaniny a spíchněte špejlí. V pánvi rozehřejte 2-3 lžíce oleje, př ... …více»
|
![]() |
28. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře pro myslivce: V nižším kastrolu škvaříme slaninu asi dvě minuty, aby začala hnědnout. Vsypeme kousky kuřete a smažíme 3-4 minuty, až začnou hnědnout. Poté zvýšíme plamen a přisypeme houby. Přilijeme rajčata i s nál ... …více»
|