![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
28. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Párek v zelí: Do dvou zelných listů zabalím jeden párek. Udělám tolik balíčků, kolik sním. Obalím jako řízek (mouka, vejce, strouhanka), dám do friťáku, osmažím do červena a je hotovo. Jako příloha jsou vhodné bram ... …více»
|
![]() |
28. 11. 2007 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Špekáčky pečené v černém pivu: Špekáčky oloupeme a ostrým nožem v nich uděláme kapsu.
Cibule a česnek oloupeme. Cibuli nakrájíme na kolečka, česnek a okurky na plátky, chilli papričky rozpůlíme a zbavíme zrníček. Do každého rozkro ... …více»
|
![]() |
28. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ebenovo kuře: Kuře umyjeme, osušíme, posolíme, pokmínujeme a pořádně potřeme
kečupem. Jablka zbavená jádřinců vložíme do kuřete, podlijeme
vodou a vínem a dáme péci hřbetem vzhůru. Pečeme asi při teplotě
20 . ... …více»
|
![]() |
28. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kobzolozelo: Předem uvařené brambory nakrájejte na plátky a vložte na dno vymaštěného pekáčku. Na ně rozprostřete zelí, pokrájené maso a uzeniny, pokrájenou cibuli a posekané houby. Okořeňte podle své chuti. Pak z ... …více»
|
![]() |
28. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušený kadeřávek s masem: Kadeřávek povařte 10 min., nechte vychladnout a jemně nakrájejte. Na másle osmahněte cibulku, přidejte kotlety, nakrájenou klobásu, opepřete a osolte. Duste asi 40 min. ... ... …více»
|
![]() |
28. 11. 2007 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rychlý játrový guláš: Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, česnek, přidáme na kousky nakrájená játra, papriku a zprudka osmahneme. Zalijeme vínem, sojovou omáčkou a asi 2 dl vody, přidáme kari koření a dusíme do měkka. P ... …více»
|
![]() |
28. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Koule z mletého masa v kysaném zelí: Zelí okmínujeme, přidáme vodu a vaříme. Po 5 min. vaření přidáme rajský protlak a vegetu, zamícháme a znovu povaříme. Z mletého masa, najemno nasekané cibule, pepře a vajec zpracujeme směs, ze které p ... …více»
|
![]() |
28. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík s ořechovou omáčkou: Cibuli opékejte asi 3 minuty v silnostěnném kastrolu na směsi másla a oleje. Přidejte porce masa a opečte je ze všech stran. Pak porce opečeného králíka posolte, kastrol přikryjte poklicí a duste maso ... …více»
|
![]() |
28. 11. 2007 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Královská sekaná: Na pánvi rozehřejeme olej a na něm opečeme plátky sekané z obou stran. Narovnáme je do zapékací misky či pekáčku, posypeme pepřem a paprikou, zalijeme lečem a vložíme do trouby vyhřáté na 200°C. Po dv ... …více»
|
![]() |
28. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečené uzené maso s lepenicí: Maso vložíme do pekáčku se sádlem a cibulí rozkrájenou na osminky, posypeme kmínem, podlijeme vodou a dáme péct. Nesolíme, maso už je dost slané.
Zelí podlijeme vodou a uvaříme. Oloupané a nakrájené ... …více»
|