Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 30.04. 2025
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Párek v zelí

Párek v zelí
28. 11. 2007 Uzeniny ++++-_____
Příprava receptu Párek v zelí: Do dvou zelných listů zabalím jeden párek. Udělám tolik balíčků, kolik sním. Obalím jako řízek (mouka, vejce, strouhanka), dám do friťáku, osmažím do červena a je hotovo. Jako příloha jsou vhodné bram ... …více»

Špekáčky pečené v černém pivu

Špekáčky pečené v černém pivu
28. 11. 2007 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Špekáčky pečené v černém pivu: Špekáčky oloupeme a ostrým nožem v nich uděláme kapsu. Cibule a česnek oloupeme. Cibuli nakrájíme na kolečka, česnek a okurky na plátky, chilli papričky rozpůlíme a zbavíme zrníček. Do každého rozkro ... …více»

Ebenovo kuře

Ebenovo kuře
28. 11. 2007 Drůbeží maso +_________
Příprava receptu Ebenovo kuře: Kuře umyjeme, osušíme, posolíme, pokmínujeme a pořádně potřeme kečupem. Jablka zbavená jádřinců vložíme do kuřete, podlijeme vodou a vínem a dáme péci hřbetem vzhůru. Pečeme asi při teplotě 20 . ... …více»

Kobzolozelo

Kobzolozelo
28. 11. 2007 Uzeniny +++++++++_
Příprava receptu Kobzolozelo: Předem uvařené brambory nakrájejte na plátky a vložte na dno vymaštěného pekáčku. Na ně rozprostřete zelí, pokrájené maso a uzeniny, pokrájenou cibuli a posekané houby. Okořeňte podle své chuti. Pak z ... …více»

Dušený kadeřávek s masem

Dušený kadeřávek s masem
28. 11. 2007 Vepřové maso ++++++++++
Příprava receptu Dušený kadeřávek s masem: Kadeřávek povařte 10 min., nechte vychladnout a jemně nakrájejte. Na másle osmahněte cibulku, přidejte kotlety, nakrájenou klobásu, opepřete a osolte. Duste asi 40 min. ... ... …více»
 

Rychlý játrový guláš

Rychlý játrový guláš
28. 11. 2007 Vnitřnosti ++++-_____
Příprava receptu Rychlý játrový guláš: Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, česnek, přidáme na kousky nakrájená játra, papriku a zprudka osmahneme. Zalijeme vínem, sojovou omáčkou a asi 2 dl vody, přidáme kari koření a dusíme do měkka. P ... …více»

Koule z mletého masa v kysaném zelí

Koule z mletého masa v kysaném zelí
28. 11. 2007 Vepřové maso +++++++++_
Příprava receptu Koule z mletého masa v kysaném zelí: Zelí okmínujeme, přidáme vodu a vaříme. Po 5 min. vaření přidáme rajský protlak a vegetu, zamícháme a znovu povaříme. Z mletého masa, najemno nasekané cibule, pepře a vajec zpracujeme směs, ze které p ... …více»

Králík s ořechovou omáčkou

Králík s ořechovou omáčkou
28. 11. 2007 Králičí maso +++++-____
Příprava receptu Králík s ořechovou omáčkou: Cibuli opékejte asi 3 minuty v silnostěnném kastrolu na směsi másla a oleje. Přidejte porce masa a opečte je ze všech stran. Pak porce opečeného králíka posolte, kastrol přikryjte poklicí a duste maso ... …více»

Královská sekaná

Královská sekaná
28. 11. 2007 Mleté maso +_________
Příprava receptu Královská sekaná: Na pánvi rozehřejeme olej a na něm opečeme plátky sekané z obou stran. Narovnáme je do zapékací misky či pekáčku, posypeme pepřem a paprikou, zalijeme lečem a vložíme do trouby vyhřáté na 200°C. Po dv ... …více»

Pečené uzené maso s lepenicí

Pečené uzené maso s lepenicí
28. 11. 2007 Vepřové maso ++++-_____
Příprava receptu Pečené uzené maso s lepenicí: Maso vložíme do pekáčku se sádlem a cibulí rozkrájenou na osminky, posypeme kmínem, podlijeme vodou a dáme péct. Nesolíme, maso už je dost slané. Zelí podlijeme vodou a uvaříme. Oloupané a nakrájené ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !