![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
26. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí kousky ala karamela: Nakrájíme kuřecí prsa na kostičky, nakrájíme cibuli na půlkolečka, česnek na tenké plátky - dáme do misky, zakapeme oliv.olejem, posypeme oregánem, zakapeme worchesterem a sojovou omáčkou - dáme do …více»
|
![]() |
26. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Taťkův bramborový guláš: Na oleji osmahneme do růžova nadrobno nakrájenou cibuli, přisypeme mletou papriku (část mže být i pálivá), kmín, nadrobno nasekaný česnek, krátce osmahneme, zalijeme 1 až 1 a ½ litrem vody, p ... …více»
|
![]() |
26. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Fazolkový guláš: Fazole přebereme, propláchneme a na 10-12 hodin namočíme do studené vody. Pak vodu dolijeme a na mírném ohni vaříme zvolna do měkka. Na tuku osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky n ... …více»
|
![]() |
26. 11. 2007 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Opékané sekané maso z konzervy: Sekané maso vyklopíme v celku, nakrájíme na plátky asi 1 cm tlusté, obalíme je v mouce a prudce opečeme na tuku po obou stranách.
Přílohy: brambory, kaše,salát ... ... …více»
|
![]() |
26. 11. 2007 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Divoký králík na houbách : Králíka rozsekáme na větší kusy a na 5 minut uložíme do vařící vody a povaříme. Potom vodu slijeme a maso necháme odkapat. Kořenovou zeleninu a vetší cibuli pokrájíme nadrobno a zalijeme vodou. Nechám ... …více»
|
![]() |
26. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bažant po italsku : Bažanta očistíme, omyjeme, osolíme a protkneme anglickou slaninou. Dáme do pekáče, potřeme rozpuštěným tukem, podlijeme vývarem a pečeme. Před dopečením přidáme kysané zelí, které jsme podusili s výva ... …více»
|
![]() |
26. 11. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jelení steak : Jelení maso z kýty omyjeme, osušíme ubrouskem, nahrájíme na řízky a naklepeme. Osolíme, opepříme mletým černým pepřem a v rozpáleném sádle opečeme po obou stranách. Na tuku opečeme nakrájenou šunku, p ... …více»
|
![]() |
26. 11. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuře se švestkovou omáčkou : Do pekáčku dáme kousky másla, kuřecí stehna ochucená bylinkovou solí a trochu vody. Dáme péci do hodně vyhřáté trouby a během pečení podléváme výpekem. Na pánvi si na olivovém oleji osmahneme na čtvrt ... …více»
|
![]() |
26. 11. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřecí rosol se zeleninou : Kořenovou zeleninu uvaříme s novým kořením, celým pepřem a solí téměř doměkka. Nakrájíme ji na kostičky a promícháme se sterilovanou zeleninou. Maso nakrájíme na kousky, vejce na osminky. Do zeleninov ... …více»
|
![]() |
26. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čou se šou : Maso nakrájíme na tenké hranolky, cibuli na kolečka a spolu se všemi ingrediencemi smícháme. Dáme do chladna na 24 hodin odležet. Potom dáme dusit na rozpáleny tuk.
... ... …více»
|