![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
26. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Husarská šavle: Vepřovou kýtu nakrájíme na malé kousky, mírné naklepeme, potřeme česnekem utřeným se solí, opaprikujeme opepříme, pokropíme olejem a necháme v chladu uležet. Na jehlu napichujeme kousky masa plátky sl ... …více»
|
![]() |
26. 11. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špikovaná zaječí kýta: Zaječí kýtu naložíme do octa a necháme uležet 6 hod. Pak ji omyjeme studenou vodou. Maso oddělíme od kosti. Prošpikujeme a místo kosti vložíme opepřený špek. Kýtu zabalíme a upevníme nití. Opékáme ji ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chalupářská roštěnka: Plátky masa zlehka naklepejte, osolte a opepřete, okraje nařízněte a řízky zlehka posypejte moukou. V pánvi rozpusťte máslo a maso na něm rychle opékejte, z každé strany asi 3 minuty ... ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špagety na kari: Špagety uvaříme běžným způsobem v osolené vodě a trochou oleje. Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, maso, žampiony, kukuřici, zasypeme kari, lžící mouky a před dokončením zalijeme smetanou. Můžeme . ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2007 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety se žampionovou nádivkou: Telecí kotlety opláchněte, osušte a nařízněte do nich otvory. Žampiony očistěte a nakrájejte na plátky, cibuli na kolečka. Na rozpáleném oleji zpěňte cibuli. Vložte žampiony a krátce je orestujte. Och ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Fazole s makarony: Předem namočené fazole uvaříme. Zcedíme a přelijeme čerstvou vodou. Maso vaříme společně s fazolemi 40 min. Nakonec přidáme makaróny. Podle přání připravíme si jíšku a přidáme k fazolím. Česnek smíchá ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2007 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Mleté biftečky se šunkou: Maso smícháme s jemně nakrájenou cibulkou, na kostky nakrájenou šunkou, vejci a kořením. Ze směsi vytvarujeme menší bochánky, které při pečení na pánvi rozmáčkneme do tvaru bifteku. Pečeme po obou str ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2007 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněné melanzani: Melanzani nařízneme po délce /neuříznout stonek/. V pánvi Zepter opečeme maso, cibuli, papriku, oloupaná rajčata a napůl uvařenou rýži. Osolíme, opepříme.
Z plodů vydlabeme vnitřek a podusíme. Přidám ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vltavínská kapsička : Prsíčka naklepeme, osolíme, opepříme, poklademe plátkem Sedlčanského Vltavínu a šunky. Přeložíme okraje, sepneme jehlou, kapsičky pozvolna opékáme na oleji, výpek mírně zahustíme solamylem. Zjemníme m ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová žebírka na sladkokyselo: V hrnci promícháme nakrájenou šalotku a česnek s protlakem,marmeládou, sojovou omáčkou, pomerančovou šťávou, kůrou. Vše přivedeme k varu,pomalu zahříváme, až tekutina zhoustne. Marinádu osolíme a opep ... …více»
|