![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
26. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík ala perto: Na oleji zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, na které ze všech stran opečeme naporcovaného, posoleného a rozetřeným česnekem potřeného králíka. Podlijeme teplou vodou nebo vývarem a za občasného obra ... …více»
|
![]() |
26. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík na zelenině s paprikou: Na oleji lehce osmahneme nadrobno nasekanou cibuli, přisypeme mletou papriku můžeme i trochu vegety) a přilijeme asi 1 dl vody. Do této směsi vložíme osolené porce králíka a za občasného obracení a po ... …více»
|
![]() |
26. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečená krůtí stehna: Stehna osolíme, opepříme a dáme do pánve s vysokým okrajem a pokličkou, podlijeme vodou a přikryté zvolna dusíme doměkka (průměrně 2 hodiny, podle velikosti). Občas je otáčíme a podle potřeby podlévá ... …více»
|
![]() |
26. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špíz s drůběžím masem: Maso nakrájíme na středně velké kousky a vložíme do vhodné nádoby. V hrnečku smícháme víno, sójovou omáčku, cukr, olej a majoránku a směs přilijeme k masu. Dobře promícháme, přiklopíme a dáme alespoň ... …více»
|
![]() |
26. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí prsíčka na portském: Šunku jemně nasekáme a společně s parmezánem opečeme na pánvi. Maso také ze všech stran opečeme. Přidáme víno, sůl, pepř a ještě krátce opečeme. ... ... …více»
|
![]() |
26. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře s pomerančovou omáčkou: Naporcované kuře zbavené kůže a viditelného tuku potřeme solí a trochou pepře a na tuku opečeme ze všech stran dozlatova. Potom přilijeme trochu horké vody, přiklopíme a zvolna dusíme do měkka. Občas ... …více»
|
![]() |
26. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Coq au vin: Kuře rozporcujeme a opečeme na pánvi. Osolíme a opepříme, přidáme víno a dusíme 15 min. Přidáme smetanu a nastrouhaný sýr a dusíme ještě 25 min. ... ... …více»
|
![]() |
26. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Husí pečeně po staročesku: Uzenou husu rozdělíme na porce, posypeme kmínem a opečeme na cibuli. Smícháme zelí nakrájené na proužky s nastrouhanými brambory a jablky a položíme na ně jednotlivé porce husy. Ochutíme octem a dopeč ... …více»
|
![]() |
26. 11. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Chorvatská drůbeží směs: Cibuli nahrubo nakrájíme, osmažíme. Na to dáme dáme maso nakrájené na malé nudličky a orestujme spolu s cibulí. Potom přidáme mraženou zeleninu, zasypeme kořením a žampiony. To vše zalijeme trochou vo ... …více»
|
![]() |
26. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krocan po anglicku: Krocana osolíme a vložíme na pánev Zepter a vaříme asi 60 min. Přidáme celer, karotku. Maso vyjmeme a vývar zcedíme a zahustíme jíškou. Přidáme citr. šťávu a krátce povaříme.Žloutek smícháme se smetan ... …více»
|