![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
25. 11. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jelení kýta na víně : Odblaněné a umyté jelení maso protkneme nakrájenou uzenou slaninou, zalijeme vínem a necháme 4 dny na chladném místě odležet. Během tohoto marinování maso každý den obracíme. Potom ho z vína vyjmeme, ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečené kuře s čekankou : Očištěné kuřecí čtvrtky potřeme česnekem, solí a rozmarýnem. V pekáčku rozpustíme kousek nakrájené slaniny, vložíme kuřecí čtvrtky, ze všech stran je opečeme a pak hned dáme do trouby. Podle potřeby p ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2007 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Cibulový mozeček : Cibuli nakrájíme na plátky a osmahneme na tuku. Pak mírně podlijeme a dusíme doměkka. Cibuli doplníme pokrájenou paštikou a znovu osmahneme. Tento základ osolíme, opepříme a zalijeme vejci. Mícháme, a ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Selský salámek: Hovězí maso vepřovou kýtu a plec bez kůže jemně umleté (otvory 2 mm) do umletého masa přidáme část "rychlosoli" a koření, rozmícháme ve vodě dobře promísíme a necháme ve vhodné nádobě v ch ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené kuře s chřestem: Maso pokrájíme na kostičky. Chřest nakrájíme na kousky a šunku také.
Troubu rozpálíme na 200 stupňů.
Do pekáčku rozložíme maso. Poklademe polovinou másla nakrájeného na kousky.. asi 10 minut pečeme. ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Závitky z hovězího masa: Naklepeme hov. plátky osolíme, opepříme, potřeme hořčicí. Na každý položíme půl nožky párku, plátek slaniny a proužek okurky. Zavineme, zachytíme párátky nebo ovážeme... ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kořeněné hovězí maso: Hovězí maso rozdělíme na plátky, naklepeme, mírně osolíme a opepříme po obou stranách. Rozehřejeme tuk, přidáme na kostičky nakrájenou slaninu (nebo ji necháme v tenčích plátcích a nakonec upotřebíme ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Brněnský řízek: Na pánvi rozehřejeme máslo, pokrájíme šunku, kterou prohřejeme, pak přidáme sterilovaný hrášek, vejce a necháme ztuhnout. Kýtu nakrájíme na plátky, opatrně naklepeme, osolíme a naplníme směsí. ... ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízek podle pálffyho: Z masa nakrájíme řízky, naklepeme a osolíme. Játra spaříme, spolu s uzeným masem jemně nasekáme, smícháme se sýrem, solí a paprikou. Směsí potíráme řízky a máčíme v těstíčku z vína... ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Balkánské řízky s porkem: Porek nakrájíme na kolečka, cibuli a česnek na tenké proužky. Maso naklepeme, osolíme, opepříme a osmažíme, uložíme do tepla. Osmahneme porek, cibuli dozlatova... ... …více»
|