![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
15. 11. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Popský čevab: Maso nakrájíme na drobnější kousky (asi jako kostka cukru). Pak připravíme koření: cibuli a česnek umeleme na masovém strojku, přimícháme tlučený nebo mletý hřebíček, pepř, skořici a sůl a vše dob ... ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Gnocchi s masovým ragú : Nejdříve rozpusťte nakrájené kousky sádla na pánvi, pak přidejte pokrájený česnek a krátce ho osmahněte dozlatova. Nyní přidejte mleté maso a restujte ho, dokud nezhnědne.
Přidejte nakrájená rajčata, ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Šašlik ze svíčkové: Odblaněnou svíčkovou nakrájíme na kousky (4 až 5 kousků na osobu), osolíme, opepříme a dobře promícháme s částí drobně pokrájené cibule a citrónovou šťávou. Uložíme do kameninové nádoby a necháme ... ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Maso na cibuli po vídeňsku: V kastrole na rozpáleném sádle osmažíme drobně nakrájenou cibuli do světležluta. K ní pak přidáme bud na plátky, nebo na větší kostky nakrájené maso, utřený česnek, ocet, osolíme, okořeníme a za o ... ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí pochoutka z klášterního podzemí: Na 2/3 tuku osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli dozlatova a v závěru zpěníme mletou papriku. Přidáme na kostky nakrájené maso, za stálého míchání rychle osmáhneme, dáme kmín, rajčatový protlak, ut ... ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Masový koláč v alobalu: Mleté maso smícháme se solí, pepřem, strouhaným křenem, petrželkou, pažitkou, přidáme vejce a tolik strouhanky, aby se těsto dalo formovat. Dvojitý větší kus alobalu potřeme olejem a vytvarujeme na ně ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Stříbrné koláčky: Z bílků ušleháme tuhý sníh, vmícháme do něj škrobovou moučku, mleté maso, petrželku nebo pažitku, sůl a pepř. Vše opatrně a lehce promícháme. Na rozehřátou pánev s olejem vkládáme lžící vykrájené kous ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Potlachové ražniči: Vuřty nakrájíme na poloviny. Jablka oloupeme, rozčtvrtíme a zbavíme jadřinců. Slaninu nakrájíme na plátky, rajčata na čtvrtiny a cibuli na silnější kolečka. Na opékací dráty napichujeme ... ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řecká sekaná: K jemně umletému syrovému masu přidáme sůl, dušenou rýži, vejce, jemně sekanou petrželku a trochu mléka. Dobře vypracujeme. Z připravené hmoty utvoříme šišku, kterou podlijeme vodou a pečeme v předem ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Klopsy na zelenině: Maso umeleme, osolíme, spojíme s vejcem a v mléce zvlhčenou žemlí. Přidáme citrónovou kůru a jemně sekanou petrželku. Dobře zpracujeme. Z hmoty tvoříme noky, které dusíme společně s pokrájenou zel ... ... …více»
|
Vyhrajte deník miminka Mé první roky pro uchování zásadních okamžiků. |
![]() |
Soutěž o pivovarské kvasnice Pangamin s vitamíny B odpuzující klíšťata. |
![]() |
Soutěž o roztomilé dětské spacáky od prodejen LIDL. |
![]() |
Soutěž o přípravky Naturevia pro namáhané oči a vynechávající paměť |
![]() |
SOUTĚŽ o 3 výtisky knížky Láska na všech tlapkách! |
![]() |