Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 19.04. 2025
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Marinované kuřecí řízky

Marinované kuřecí řízky
15. 11. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Marinované kuřecí řízky: Kuřecí řízky obalíme v marinádě, zalijeme zbytkem marinády a necháme v chladu 24 hodin odležet. Druhý den osmažíme na oleji. Podáváme s pečenými brambory! ... ... …více»

Tuli tuli

Tuli tuli
15. 11. 2007 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Tuli tuli: Smetany smícháme a cca 1/3 nalijeme na pekáč. Na smetanu položíme vrstvu na kolečka nakrájených syrových brambor, které dle libosti posolíme a popepříme. Na brambory dáme vrstvu na půl kolečka nakráje ... …více»

Táborské závitky

Táborské závitky
15. 11. 2007 Hovězí maso ++++++-___
Příprava receptu Táborské závitky: Hovězí svíčkovou omyjte pod tekoucí studenou vodou a osušte čistou utěrkou. Nakrájejte ji na osm stejně silných plátků, které rukou rozklepejte a následně vraťte do původní velikosti. Svíčkové ... ... …více»

Pikantní skopová kýta

Pikantní skopová kýta
15. 11. 2007 Skopové maso +++++_____
Příprava receptu Pikantní skopová kýta : Skopovou kýtu naklepeme, osolíme a protkneme slaninou. Cibuli nakrájíme na drobno, osmahneme na másle, pak k ní přidáme maso, koření, podle potřeby podlijeme vodou a maso dusíme v troubě do měkka. Při ... …více»

Jehněčí maso na víně

Jehněčí maso na víně
15. 11. 2007 Jehněčí maso +_________
Příprava receptu Jehněčí maso na víně : Cibuli nakrájíme nadrobno a spolu se zeleninou ji osmahneme na rozehřátém oleji a másle. Pak přidáme na kostky nakrájené maso, opečeme, zalijeme vodou, osolíme, přidáme koření a ocet, přikryjeme a zvo ... …více»
 

Paštika z bůčku

Paštika z bůčku
14. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Paštika z bůčku: Bůček jemně umeleme, přidáme vejce, vegetu a rozmačkaný česnek. Dobře promícháme. Dáme do salámového sáčku a vaříme asi hodinu. ... ... ... …více»

Staročeská husa

Staročeská husa
14. 11. 2007 Drůbeží maso +++_______
Příprava receptu Staročeská husa: Husu očistíme, vykucháme, zevnitř i z vrchu důkladně osolíme a potřeme zázvorem. Na pekáči ji položíme prsíčky dolů, podlijeme nejlépe vývarem z drobů a pod pokličkou dus ... ... …více»

Pivní krkovice s rozinkami

Pivní krkovice s rozinkami
14. 11. 2007 Vepřové maso +++++++___
Příprava receptu Pivní krkovice s rozinkami: Kousek zázvoru oloupeme a nastrouháme najemno. Krkovici podle potřeby očistíme. Maso vcelku omyjeme a důkladně osušíme. Pak do masa vetřeme sůl, zázvor, pepř a potřeme olejem. Krkovici necháme chvíli ... …více»

Buřty v černém pivu

Buřty v černém pivu
14. 11. 2007 Uzeniny +++++++++_
Příprava receptu Buřty v černém pivu: Cibuli oloupeme a nakrájíme na plátky. Špekáčky, pokud nejsou v přírodním střívku, oloupeme. Podélně je je do dvou třetin výšky nakrojíme. Do vzniklých zářezů vložíme po 2 plátcích cibule. Připrav ... …více»

Dědovo pečené koleno

Dědovo pečené koleno
14. 11. 2007 Vepřové maso ++++-_____
Příprava receptu Dědovo pečené koleno: Před samotnou úpravou nařízneme po celém kolenu kůží hlubšími zářezy. Poté koleno vykostíme, rozevřeme a nasolíme, zabalíme a dáme přes noc do ledničky. Druhý den koleno rozbalíme, potřeme hořčicí ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice