![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
9. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Nastavovaná kaše pečeným uzeným: Vodu s máslem přivedeme do varu, přidáme mléko a sůl, nasypeme obsah sáčku MAGGI Bramborová kaše a krátce promícháme. Kaši přiklopíme pokličkou a necháme 2 minuty odstát. Bramborovou kaši lehce promíc ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Drštička - staromoravský recept: Cibuli oloupeme a nakrájíme nahrubo. Uzený bok nakrájíme na větší kostky a na oleji společně s nakrájenou cibulí orestujeme, přidáme MAGGI Uzený bujon a necháme rozpustit.
Máslo rozpustíme na plec ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečené uzené koleno: Pečlivě očištěné koleno opláchneme, vložíme do vroucí vody s divokým kořením a vaříme do poloměkka.
Potom koleno vyjmeme, nařežeme kůži na kostičky, osolíme a vložíme do pekáče na oloupanou cibuli ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brokolice s uzenými vepřovými kotletami: Cibuli oloupeme a posekáme. Brokolici omyjeme a rozdělíme na růžičky. Košťál oloupeme a rozkrájíme na kousky. Uzené kotlety vykostíme a nakrájíme na kostky velké 2cm. Brambory oloupeme a nahrubo pokrá ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2007 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rizoto s vepřovými játry: Odblaněná, studenou vodou opláchnutá játra nakrájíme na nudličky a na rozehřátém oleji opékáme 5 minut. Potom vyjmeme a ve vypečené šťávě osmažíme cibuli, přidáme na menší kousky nakrájené rajče a pap ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krakovské palačinky: Uvaříme uzené maso.
Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a vsypeme rýži. Za stálého míchání mírně pražíme a pak zalijeme vodou z uzeného masa. Podle chuti přisolíme a dusíme doměkka.
Maso nakrájím ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzené s hráškem: Na tuku zpěníme drobně nakrájenou cibuli a nahrubo nastrouhanou mrkev.
Přidáme uzené maso nakrájené na kostičky, čínské zelí nakrájené najemno, zelený hrášek, osolíme, dochutíme kořenící směsí MAG ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Srdíčkové rizoto: Rýži uvaříme v osolené vodě, do které dáme 1 lžičku kari koření a hřebíček. Na oleji a másle necháme zpěnit nakrájenou cibulku, přidáme kari koření, přimícháme pokrájená srdíčka a kuřecí maso. Nakonec ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené špagety na asijský způsob: Špagety uvaříme v osolené vodě a přidáme Masox, slijeme a propláchneme studenou vodou, necháme je okapat a nasekáme na kousky. Zapékací mísu vymažeme máslem a špagety tam poklademe. Kuřecí ... ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2007 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí pečeně : Jehněčí kýtu očistíme, spodní kost odsekneme a potom do masa uděláme ostrým nožem zářezy. Lístky ze dvou snítek rozmarýnu si rozmixujeme s česnekem a nadrobno pokrájenou slaninou. Vzniklou hmotu osolí ... …více»
|