![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
8. 11. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Brazilské kuře dušené s kukuřicí : Utřeme 2 stroužky česneku s polovinou lžičky soli. Jednu cibuli postrouháme a smícháme s utřeným česnekem. Kuře očistíme, opláchneme, osušíme, rozdělíme na porce a potřeme cibulovo-česnekovou pastou. ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní kotlík: Cibuli nakrájíme na větší kusy, česnek na plátky. V litinovém kotlíku či vyšší pánvi s poklicí rozpálíme olej a na něm orestujeme cibuli, česnek a mleté maso. Když je maso orestované přidáme cizrnu, f ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vandrácký steak: Na oleji necháme zpěnit cibulku a česnek. Po chvíli přihodíme mleté maso s nadrobno nakrájenou slaninou, osolíme, okořeníme pepřem a paprikou, osmahneme.
Po chvíli podlijeme, dusíme doměkka.
.. ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zelné závitky se žampióny: Ze zelí vyřízneme košťál a hlávku pak povaříme 5 - 6 minut v osolené vodě. 8 listů oddělíme, osušíme a žebra naplocho seřízneme. Nakrájené rohlíky namočíme do mléka. Cibuli nakrájíme nadrobno, opečeme ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Srdečný špíz : Na jehlu střídavě napichujeme srdíčka, půlku česneku (podélně rozříznutý) a lístek bazalky. Takto připravené špízy posolíme, popepříme (případně použijeme i jiné koření, ale tím už budeme potlačovat p ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Masové koule: Chleba nakrájíme na kousky a namočíme do mléka.
Po 5 minutách přimícháme mleté maso, žloutek, posekanou petrželku, cibuli, slaninu, sýr, nastrouhané uvařené brambory, MAGGI Harmonii chuti, ochutím ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pivní vepřový guláš s párkem: Na rozpáleném oleji orestuji maso, vyjmu a ve výpeku zpěním cibuli. Přidám sladkou papriku, protlak, osmahnu. Podliji částí piva a vody, do kastrolu vrátím maso, přidám česnek, sůl, pepř, pod ... ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brazilské hašé - picadinho : Odstranit tuk z masa a nakrájet ho na 1/2 cm kousky.
V kastrole rozehřát olej a osmažit na něm cibuli a česnek. Přidat papriky a smažit asi 1 minutu. Přidat maso, dobře míchat a smažit tak dlouho, až ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rychlý fazolový guláš: Na oleji krátce osmažíme nasekanou cibuli, přidáme nakrájenou klobásu a společně krátce opečeme. Potom přidáme všechny ingredience kromě majoránky a česneku (kečupu asi hrnek a mleté papriky dle chuti ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brynzové řízky: Obalujeme v klasickém trojobalu nebo v pivním těstíčku.
Postup: Řízky naklepeme, osolíme, opepříme. Do středu řízku dáme plátek slaniny, kopeček brynzy a znovu plátek slaniny. Přehneme na polovinu ... …více»
|