![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
8. 11. 2007 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Španělská vajíčka: Uzené maso nasekáme na drobné kousíčky. Na pánvi rozpálíme trošku oleje, rozklepneme tři vejce, trošičku osolíme. Když se dopékají, posypeme je sekaným masem a vejce opatrně lopatkou podebereme a přel ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Svíčková ala mauro : Když píšu celá svíčková, tak tím myslím opravdu celý špalek svíčkové. Celý kus masa beze zbytku obalím hrubozrnnou solí, zabalím do plátna ( staré prostěradlo nebo plínka, co je po ruce, hlavně nebarv ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře na celeru a pomerančích: Do pekáčku dáme kousky oloupaného celeru, na ně pokladame jemně osolené a česnekem potřené kousky kuřete, pomeranč dobře umyjeme a nakrájíme na čtvrtky i s kůrou a pokladame na kuře, zakapeme olivov . ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová růže : Maso dobře opláchneme a naklepeme. Okořeníme ho podle chuti. Zelí vysypeme ze sáčku a vymačkáme něho šťávu. 3 špekáčky rozkrojíme na okraji jako před opékáním. Doprostřed plátku masa rozložíme zelí a ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Enchilados-mexické palačinky: Z mléka, vajec, mouky a soli uděláme slané palačinkové těsto, z něhož si usmažíme tlustší palačinky podle počtu osob.
Kuřecí maso /na kostičky,nudličky/ orestujeme na cibulce /napůl kolečka/, při . ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřecí šnečci : Prsa rozkrojíme tak, aby z každého kusu vznikl veliký plátek. Pak ho naklepeme.
Maso pomažeme směsí kečupu a česneku. Poklademe plátkem slaniny a šunky. Osolíme, opepříme a stočíme do rolády, kterou ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zajíc na smetaně: Očištěné, odblaněné, omyté a osušené zadní zaječí maso (hřbet, stehna) protáhneme slaninou a osolíme. Na sádle osmažíme na kolečka nakrájenou kořenovou zeleninu a cibuli, přidáme pepř, nové koření, na ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuře na ovoci: Kuře naporcujem a očistíme. Osolíme, okořeníme a dáme do zapékací mísy. Přidáme kompot i se štávou a na maso poklademe máslo. Dáme zapéct do trouby. Ovoce můžeme použít dle své chuti. Podáváme s rýží. ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Arabské kostky: Maso pokrájíme na drobné kousky a osmažíme na oleji, přidáme i cibulku. Když je cibulka růžová, vložíme oloupaná rajčata a fazolové luky. Osolíme a opepříme, zalijeme sklenkou vody a dusíme doměkka a ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bramborový závin se šunkou : Brambory uvaříme, oloupeme a nastrouháme na jemnějším struhadle.
Přidáme mouku, heru, žloutky, mléko a strouhaný sýr. Okořeníme a směs zpracujeme na bochánek. Pokud je těsto moc řídké, přidáme mouku. ... …více»
|