![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
8. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kežmarská velikonoční pečínka: Zelné listy spaříme asi 5 min. ve vařícím MAGGI Bujoxu.
Formu na srnčí hřbet poklademe tenkými plátky slaniny a pak zelnými listy. Maso umeleme, v misce okořeníme, osolíme, zvlhčíme smetanou, prom ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Francouzské zelí s rýží a masem: Špek nakrájíme na kostičky a rozškvaříme. Na špek dáme 500g zelí, trochu podlijeme a dusíme.
Zvlášť uvaříme rýži. Umeleme maso, osolíme a opepříme. Do vymazaného pekáčku dáme po vrstvách rýži, mas ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kořeněné zapečené těstoviny s uzeninou : Uvaříme do poloměkka těstoviny a nasypeme do pečící mísy. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, rozdrcený česnek, rajčata nakrájená na kostičky, trochu oleje (pokud pečete ve skleněné míse, jinak je pot ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Svíčková jehla: Masa naklepeme na tenké plátky, osolíme a opepříme. Proložíme je šunkou a slaninou a pevně stočíme do roládky, kterou nakrájíme na stejné dílky (přibližně asi 6 kousků).
Cibulky nakrájíme na kolečk ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čínské karbanátky: Maso nakrájíme na kostičky, přidáme sůl, kari, worchester, sójovou omáčku, chilli, pepř, solamyl, vejce a najemno nakrájenou cibuli.
Vše smícháme a necháme minimálně 2 hodiny odležet. Poté dávkujem ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pytt i panna (variace na zbytky různého masa): Brambory nakrájíme na kostičky a asi 5 minut je povaříme v horké vodě. Přecedíme, osušíme a orestujeme je dozlatova na rozpáleném oleji s máslem.
Vyjmeme a osušíme na ubrousku. Na výpeku dále ores ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Frikadely Julienne: Slaninu nakrájíme na malé kostičky. Ve vodě rozmícháme
MAGGI Sypký bujón Hovězí, přidáme mleté hovězí maso, slaninu a promícháme.
Ze směsi vytvarujeme 8 frikadel. Opečeme na oleji, vyjmeme a udrž ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Naložené kotlety a drůbeží plátky: Maso naklepeme, lehce posolíme a okořeníme.
Koření: utřeme česnek se solí (nezapomeňte, že je maso už osolené), zasypeme paprikou, pepřem, posekanou natí z libečku, pažitky a saturejky.
Pokapeme ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Maso na špejli: Maso napícháme na špejli s cibulí, bůčkem, sýrem, nakrájené na kostičky.
Obalíme v trojobalu .
Špejle by měly být 10 - 12 cm dlouhé.
Smažíme na oleji.
... ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Loupežnická pochoutka: Plátky lehce naklepaného opepřeného a osoleného masa pokrájíme na nudličky a na oleji opečeme.
Na čtverce alobalu rozdělíme maso i s vypečenou šťávou, přidáme na špalíčky pokrájený párek a klobásu, ... …více»
|