Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 18.03. 2025
Dnes má svátek Eduard
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kežmarská velikonoční pečínka

Kežmarská velikonoční pečínka
8. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kežmarská velikonoční pečínka: Zelné listy spaříme asi 5 min. ve vařícím MAGGI Bujoxu. Formu na srnčí hřbet poklademe tenkými plátky slaniny a pak zelnými listy. Maso umeleme, v misce okořeníme, osolíme, zvlhčíme smetanou, prom ... …více»

Francouzské zelí s rýží a masem

Francouzské zelí s rýží a masem
8. 11. 2007 Mleté maso ++++______
Příprava receptu Francouzské zelí s rýží a masem: Špek nakrájíme na kostičky a rozškvaříme. Na špek dáme 500g zelí, trochu podlijeme a dusíme. Zvlášť uvaříme rýži. Umeleme maso, osolíme a opepříme. Do vymazaného pekáčku dáme po vrstvách rýži, mas ... …více»

Kořeněné zapečené těstoviny s uzeninou

Kořeněné zapečené těstoviny s uzeninou
8. 11. 2007 Uzeniny ++++-_____
Příprava receptu Kořeněné zapečené těstoviny s uzeninou : Uvaříme do poloměkka těstoviny a nasypeme do pečící mísy. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, rozdrcený česnek, rajčata nakrájená na kostičky, trochu oleje (pokud pečete ve skleněné míse, jinak je pot ... …více»

Svíčková jehla

Svíčková jehla
8. 11. 2007 Vepřové maso ++++-_____
Příprava receptu Svíčková jehla: Masa naklepeme na tenké plátky, osolíme a opepříme. Proložíme je šunkou a slaninou a pevně stočíme do roládky, kterou nakrájíme na stejné dílky (přibližně asi 6 kousků). Cibulky nakrájíme na kolečk ... …více»

Čínské karbanátky

Čínské karbanátky
8. 11. 2007 Vepřové maso +++++-____
Příprava receptu Čínské karbanátky: Maso nakrájíme na kostičky, přidáme sůl, kari, worchester, sójovou omáčku, chilli, pepř, solamyl, vejce a najemno nakrájenou cibuli. Vše smícháme a necháme minimálně 2 hodiny odležet. Poté dávkujem ... …více»
 

Pytt i panna (variace na zbytky různého masa)

Pytt i panna (variace na zbytky různého masa)
8. 11. 2007 Vepřové maso ++++++++__
Příprava receptu Pytt i panna (variace na zbytky různého masa): Brambory nakrájíme na kostičky a asi 5 minut je povaříme v horké vodě. Přecedíme, osušíme a orestujeme je dozlatova na rozpáleném oleji s máslem. Vyjmeme a osušíme na ubrousku. Na výpeku dále ores ... …více»

Frikadely Julienne

Frikadely Julienne
8. 11. 2007 Hovězí maso +_________
Příprava receptu Frikadely Julienne: Slaninu nakrájíme na malé kostičky. Ve vodě rozmícháme MAGGI Sypký bujón Hovězí, přidáme mleté hovězí maso, slaninu a promícháme. Ze směsi vytvarujeme 8 frikadel. Opečeme na oleji, vyjmeme a udrž ... …více»

Naložené kotlety a drůbeží plátky

Naložené kotlety a drůbeží plátky
8. 11. 2007 Drůbeží maso ++++-_____
Příprava receptu Naložené kotlety a drůbeží plátky: Maso naklepeme, lehce posolíme a okořeníme. Koření: utřeme česnek se solí (nezapomeňte, že je maso už osolené), zasypeme paprikou, pepřem, posekanou natí z libečku, pažitky a saturejky. Pokapeme ... …více»

Maso na špejli

Maso na špejli
8. 11. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Maso na špejli: Maso napícháme na špejli s cibulí, bůčkem, sýrem, nakrájené na kostičky. Obalíme v trojobalu . Špejle by měly být 10 - 12 cm dlouhé. Smažíme na oleji. ... ... …více»

Loupežnická pochoutka

Loupežnická pochoutka
8. 11. 2007 Vepřové maso +++++++___
Příprava receptu Loupežnická pochoutka: Plátky lehce naklepaného opepřeného a osoleného masa pokrájíme na nudličky a na oleji opečeme. Na čtverce alobalu rozdělíme maso i s vypečenou šťávou, přidáme na špalíčky pokrájený párek a klobásu, ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !