Likér ořechovka - nejoblíbenější recepty | Halloween v roce 2024 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! |
8. 11. 2007 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Bruselské rizoto: Na másle a cibuli podusíme nakrájené žampiony, přidáme kostičky šunky, nadrobno nakrájený špekáček, nudličky zelených paprik a ještě chvíli podusíme, aby papriky změkly. Promícháme s dušenou rýží a je ... …více»
|
8. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Rizoto z vepřového ve vlastní šťávě: Podle návodu na krabici uvaříme rýži. Z konzervy vybereme sádlo, které se většinou vyskytuje po okrajích, kdyby ho bylo málo, můžeme přidat obyčejné sádlo či jiný omastek. Na sádle osmahneme cibulku a ... …více»
|
8. 11. 2007 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Plněné papriky v římském hrnci: Mleté maso smícháme s vajíčkem, osolíme, opepříme. Římský hrnec ponoříme do studené vody alespoň na 10 min. Potom dno vysteleme plátky anglické slaniny, na to narovnáme papriky, které jsme naplnily ml ... …více»
|
8. 11. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuře na zelených fazolkách v římském hrnci: Římský hrnec namočíme na 10 min. do studené vody. Připravíme si směs ze šťávy s grepu, mandarinek a limetky s medem, zázvorem a sójovou omáčkou a solí. Na dno hrnce rozprostřeme směs z fazolek, nakráj ... …více»
|
8. 11. 2007 Králičí maso
Příprava receptu Pečený králík na zelí s ananasem: Římský pekáč namočíme na 10 minut do studené vody, aby nasákl vodu. Zelí scedíme, přesypeme na dno pekáče, poklademe kousky ananasu a podlijeme vínem. Maso okořeníme a položíme na zelí, poklademe plát ... …více»
|
8. 11. 2007 Drůbeží maso
Příprava receptu Kuře na leču v římském hrnci: Římský hrnec namočíme do studené vody podle návodu na cca 15 minut. Mezitím omyjeme brambory, necháme je ve slupce a nakrájíme na čtvrtinky až osminky podle velikosti. Do hrnce naskládáme vrstvu bramb ... …více»
|
8. 11. 2007 Vepřové maso
Příprava receptu Kotlety v římském hrnci: Kotlety naklepeme, osolíme a okořeníme, potřeme hořčicí a kečupem. Dáme na dno římské hrnce (můžeme pod ně dát cibuli)(ten jsme namočili 15-20 min. ve studené vodě), přiklopíme a šoupneme to do trouby ... …více»
|
8. 11. 2007 Telecí maso
Příprava receptu Bratislavské rizoto: Na rozpáleném tuku zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme omyté, usušené a na kostičky nakrájené telecí, sůl, pepř a za občasného míchání (případně dolití horké vody) dusíme doměkka. Na druhé p ... …více»
|
8. 11. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuře v římském hrnci: Do připraveného římského hrnce dáme na dno pórek nakrájený na kolečka, maso rozporcujeme na menší kousky, posolíme, okořeníme a položíme na pórek. Žampiony nakrájíme na plátky a položíme na maso, zasy ... …více»
|
8. 11. 2007 Drůbeží maso
Příprava receptu Kuře na cibuli v římském hrnci: V první řadě dáme římský hrnec namočit dle návodu k použití. Než se hrnec řádně namočí, tak jednotlivá stehna opláchneme a v kloubu rozpůlíme. Cibuli nakrájíme na půlkolečka a navrstvíme do římského h ... …více»
|