![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
7. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kirgizský guláš: Cibulku osmažíme dorůžova, přidáme na kousky pokrájené maso, osolíme a dusíme. Na oleji v pánvi osmažíme burské oříšky, přidáme česnek a papriku. Dobře rozmícháme, nasypeme na maso, opepříme a dochut ... …více»
|
![]() |
7. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzbecký pilaf: Lečo rozmrazíme, brambory a cibuli nakrájíme na kolečka. Maso nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme a opečeme je na sádle. Šťávu z masa zalijeme vodou a povaříme. Do dušené rýže přidáme petrželku, ... …více»
|
![]() |
7. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mexický kotlík: Vepřové maso, nejlépe z kýty, nakrájíme na nudličky, pokapeme olejem a necháme krátce odpočinout.
Odpočinuté maso zprudka orestujeme, přidáme nahrubo nakrájenou cibuli, na větší kostky nakrájenou ... …více»
|
![]() |
7. 11. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Guláš od Prešpurku: Na sádle opečeme na kostičky nakrájenou kořenovou zeleninu a cibuli dozlatova. Přidáme na drobné kostky nakrájené maso a ze všech stran ho necháme zatáhnout.
Přidáme hořčici, citrónovou šťávu a pa ... …více»
|
![]() |
7. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Guláš ze pštrosího masa: Připravíme si vývar z kostky. Maso /kližku/ odblaníme a nakrájíme na přiměřené kousky. Cibuli nadrobno nasekáme. V kastrolu rozehřejeme 2-3 lžíce oleje nebo vepř. sádla, nasekanou cibuli v něm osmažím ... …více»
|
![]() |
7. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zabijačkový zdeňkův guláš: Do pekáče vložíme sádlo a necháme v předehřáté troubě rozpustit.
Mezitím si nakrájíme nadrobno cibuli, kterou vložíme do rozehřátého sádla a za občasného míchaní opékáme dozlatova.
Maso, nakráj ... …více»
|
![]() |
7. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hořící guláš: Na kousky nakrájené kuře osmahneme na sádle dozlatova spolu se dvěma nakrájenými cibulemi. Směs zasypeme sladkou a pálivou paprikou, osolíme, podlijeme vývarem z MAGGI Zlatého slepičího bujónu.
Pot ... …více»
|
![]() |
7. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlíkový hovězí guláš: Maso nakrájíme na kostky. Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme maso a osmahneme. Okořeníme, osolíme a zalijeme vodou nebo vývarem. Přiklopíme pokličkou a dusíme.
Když je maso skoro ... …více»
|
![]() |
7. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Holanská kýta: Maso z kýty prošpikujeme slaninou. Na zbytku slaniny osmažíme dorůžova kořenovou zeleninu, okořeníme. Maso vložíme na zeleninu a podlijeme vodou nebo vývarem. Až je maso měkké, tak jej vyjmeme a šťáv ... …více»
|
![]() |
7. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře na paprice dle maminky: Na sádle zpěníme cibuli a opečeme do zlatova a zaprášíme paprikou a osmahneme. Naporcované kuře opečeme ze všech stran na cibulce, zalijeme vodou, okořeníme a vaříme cca 1 hodinu - až je maso vařené. ... …více»
|