Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Halloween v roce 2024Halloween v roce 2024 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 01.11. 2024
Dnes má svátek Felix
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chleba plněný šunkovým gulášem

Chleba plněný šunkovým gulášem
7. 11. 2007 Uzeniny ++++-_____
Příprava receptu Chleba plněný šunkovým gulášem: Chléb seřízneme, lžící vydlabeme dovnitř díru a dáme do rozehřáté trouby. Šunku nakrájíme na kostky a na másle krátce orestujeme. Přilijeme MAGGI Mexickou omáčku a společně provaříme. Nakonec v ... ... …více»

Jirkův mňam guláš

Jirkův mňam guláš
7. 11. 2007 Hovězí maso ++++-_____
Příprava receptu Jirkův mňam guláš: Maso večer před vařením nakrájíme na kostky a necháme odležet v lednici přikryté. V den přípravy vyndáme a posypeme mletou paprikou. Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli do zlatova. Přidáme rajský pr ... …více»

Dobrý hostinec guláš s feferonkou a zakysanou smetanou

Dobrý hostinec guláš s feferonkou a zakysanou smetanou
7. 11. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Dobrý hostinec guláš s feferonkou a zakysanou smetanou: Dobrý Hostinec Guláš uvaříme dle návodu na obalu: Obsah sáčku vsypeme do vařící vody a důkladně zamícháme. Přidáme trochu másla a za stálého míchání vaříme asi 5 minut dokud omáčka nezhoustne. Kdy ... …více»

Majoránkový kari guláš

Majoránkový kari guláš
7. 11. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Majoránkový kari guláš: Na části tuku osmahneme dozlatova nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na menší kostky nakrájené maso a za stálého míchání osmahneme. Dle návodu ohřejeme MAGGI Omáčku Gulášovou a poté ji nalijeme n ... …více»

Tatarský guláš

Tatarský guláš
7. 11. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Tatarský guláš: Kližku nakrájíme na kostky (asi tak po 25 gramech 1 kostka). Cibuli nasekáme nadrobno, osmahneme spolu s lžičkou cukru na tuku do zlatova. Přidáme maso, sůl, pepř a zatáhneme na tuku. Zasypeme červen ... …více»
 

Gulášové masíčko

Gulášové masíčko
7. 11. 2007 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Gulášové masíčko: Maso očistíme od tuku. Nakrájíme ho na kostičky. Rozpůlíme papričku a odstraníme semeník, nakrájíme ho na nudličky. Oloupeme cibule a nakrájíme na větší kousky. Do varu přivedeme 375ml vody. Rozmíchám ... …více»

Omáčka ze špekáčků

Omáčka ze špekáčků
7. 11. 2007 Uzeniny +_________
Příprava receptu Omáčka ze špekáčků: Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme na oleji. Očištěnou zeleninu a špekáčky pokrájíme na kostky a přidáme k cibuli. Podlijeme vodou, ochutíme MAGGI Bujoxem, kořením a MAGGI Harmonií Chuti. Občas z . ... …více»

Sladký venezuelský guláš

Sladký venezuelský guláš
7. 11. 2007 Vepřové maso ++++++++__
Příprava receptu Sladký venezuelský guláš: Na tuku opečeme nakrájenou cibuli, přidáme na drobné kostky nakrájené vepřové maso, ochutíme kostkou MAGGI Bylinky česnek a petžel. Maso podlijeme a dusíme do měkka. Před koncem varu přidáme na dro ... …více»

Karlovarský guláš

Karlovarský guláš
7. 11. 2007 Hovězí maso ++++______
Příprava receptu Karlovarský guláš: Maso nakrájené na kostky opečeme na oleji, přidáme mletou papriku, krátce opečeme, zalijeme vodou, a pozvolna dusíme doměkka. Měkké maso vyndáme, základ dolijeme vodou a mlékem, přidáme MAGGI Omá ... …více»

Guláš čamlíkov

Guláš čamlíkov
7. 11. 2007 Hovězí maso +++++++___
Příprava receptu Guláš čamlíkov: Špek nakrájíme na drobné kostičky a necháme vytopit. Přidáme nakrájenou cibuli a česnek (krájený) a necháme zesklovatět. Potom vložíme mleté maso a lehce orestujeme. Maso osolíme, opepříme, opapr ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !