Likér ořechovka - nejoblíbenější recepty | Halloween v roce 2024 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! |
7. 11. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí řízky s jablky a brusinkami : Maso omyjeme, odblaníme, řízky po obvodu nařízneme na třech místech, naklepeme, potřeme olejem smíchaným s drceným kořením, naskládáme na sebe do mísy a na několik hodin uložíme na chladné místo marin ... …více»
|
7. 11. 2007 Vepřové maso
Příprava receptu Francouzské vepřové maso na žampiónech: Žloutky rozkvedláme se škrobem. V těstíčku namáčíme na kostky pokrájené vepřové maso. Na pánvi rozpálíme olej, vložíme žampióny, koňak, cukr a sůl. Když je směs vroucí, vmícháme do ní osmažené vepřové ... …více»
|
7. 11. 2007 Vepřové maso
Příprava receptu Bavorské vepřové: Cibulku dáme osmažit a na ní vložíme na kostky nakrájené maso, osolíme, opepříme a okmínujeme. Chvíli dusíme, pak přidáme nastrouhaný tvrdý chléb a pivo a necháme doměkka udusit. ... ... …více»
|
7. 11. 2007 Vepřové maso
Příprava receptu Švédská krkovice: Maso omyjeme a osušíme, přidáme zeleninu, pomastíme a dáme péci. Pečeme asi 2 hod. Podléváme vodou. Po upečení ji nakrájíme na plátky a zdobíme zeleninou. Nekmínujeme! ... ... …více»
|
7. 11. 2007 Vepřové maso
Příprava receptu Indická homole: Maso - hovězí, vepřové, telecí, z kuřat....umeleme, přidáme ostatní přísady mimo cibule. Cibulku zvlášť osmažíme. Z masa pomocí lžíce vytvoříme homoli. Podlijeme ji, přidáme osmaženou cibulku a dáme p ... …více»
|
7. 11. 2007 Vepřové maso
Příprava receptu Spišská fašírka: Maso a přísady pečlivě prohněteme. Rozválíme na obdélník. Klobásu oloupeme a plát stočíme do válečku. Občas podléváme. Vypečenou šťávu zaprášíme hladkou moukou, zasmahneme a podlijeme vývarem z masoxu ... …více»
|
7. 11. 2007 Vepřové maso
Příprava receptu Bůčkový salám: Bůček pomeleme, přidáme vejce a ochutíme. Vše zamícháme, směsí naplníme salámový sáček a vaříme 2 hod. Vychladíme a nakrájíme na chleba. Podáváme s kyselou okurkou. ... ... …více»
|
7. 11. 2007 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Obalované špekáčky: Špekáčky podélně rozkrojíme. Připravíme si bramborové těsto podle návodu a jednotlivé části špekáčku do něho zabalíme jako šišky. Obalené smažíme na tuku. Podávámme s bramborovou kaší a zeleninovým sa ... …více»
|
7. 11. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Jelení guláš : Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a promícháme. Na rozpáleném sádle osmažíme na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme nasekanou cibuli a za stálého míchání osmažíme. Přidáme maso, prolisovaný ... …více»
|
7. 11. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Myslivecká roláda: Maso vykostíme, odblaníme, omyjeme, rozřežeme na plát, který posypeme tlučenými jalovčinkami a na několik hodin odložíme do chladna marinovat. Uleželé maso naklepeme, opepříme, osolíme a potřeme proli ... …více»
|