![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
12. 10. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík na kari: Králíka nakrájíme na kostičky, jablka, česnek a celer nastrouháme, přidáme koření a vše podusíme doměkka. Jako přílohu podáváme bílé pečivo, nebo dušenou rýži. ... ... …více»
|
![]() |
12. 10. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí srdce s křenovou majonézou: Srdce očistíme a pokrájíme na kousky. Opečeme je na tuku, pak je odsuneme stranou a na tuku zpěníme cibuli. Obojí pak podlijeme vodou, osolíme a dusíme. Podléváme, a když měkne, vysmahneme a zaprášíme ... …více»
|
![]() |
12. 10. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Moskevská podžárka: Z masa nakrájíme bifteky, které naklepeme nožem a narychlo opečeme. Na oleji osmažíme toasty, které jsme namočili v rozšlehaném vejci. Bifteky klademe na mísu se smaženými toasty a střídavě je zdobíme ... …více»
|
![]() |
12. 10. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí mozaika: Maso vcelku opereme, osušíme, prošpikujeme. Z jedné strany špikujeme proužky slaniny a dunajské klobásy, z druhé strany proužky šunky, mrkve a slaniny. Pak maso v rozpáleném oleji ze všech stran opeče ... …více»
|
![]() |
12. 10. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dančí kýta na rozmarýnu: Dančí kýtu prošpikujem, osolíme, opepríme. Z medu, citronové, pomerančové štavy a čer. vína udělame potěr na maso. Dáme péct na 190°C hodinu a pul.Poté pridáme rozmarýn a dopékame dalsí hodinu ale už ... …více»
|
![]() |
12. 10. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Thajské kuřecí kari: Na jemno nakrájené šalotky opečeme do sklovata na 2 lžících olivového oleje. Přidáme na malé kousky nakrájené kuřecí maso a prudce orestujeme. Přidáme 4 polévkové lžíce thajské pasty, na proužky nakrá ... …více»
|
![]() |
12. 10. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plejskavice s cibulí: Jemně umleté maso osolíme, opeříme, přisypeme jedlou sodu a promícháme. Pak se směsi přidáme jemně pokrájenou cibuli a rukou tvoříme placičky silné asi cm. Na rozpálené oleji je dozlatova opečeme. ... ... …více»
|
![]() |
12. 10. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bavorský závitek: Maso naklepeme, osolíme, poklademe směsí nudliček brambor, šunky. Závitky srolujeme a zaprášíme moukou. Na tuku zpěníme cibuli, opečeme na ní závitky, polijeme je horkou vodou a dusíme doměkka. Pak š ... …více»
|
![]() |
12. 10. 2007 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Parmský řízek: Řízky nakrájíme přes vlákna, naklepeme, osolíme a obalíme v mouce, vejcích a směsi sýra a strouhanky. Hned vložíme do rozpáleného oleje a smažíme po obou stranách dozlatova. Ve zbylém oleji osmažíme j ... …více»
|
![]() |
12. 10. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Motýlci s hráškem a šunkou: Na rozehřátém másle osmahneme nadrobno nakrájenou jarní cibulku, přidáme mražený hrášek (pokud máme k dispozici čerstvý, pak je samozřejmě lepší) a dusíme asi 10 minut. Směs osolíme, opepříme, přidáme ... …více»
|