Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 07.11. 2024
Dnes má svátek Saskie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Perkelt z točeného salámu

Perkelt z točeného salámu
20. 09. 2007 Uzeniny ++++-_____
Příprava receptu Perkelt z točeného salámu: Na sádle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, opečeme naloupanou a na kolečka nakrájenou uzeninu, posypeme mletou paprikou a zamícháme. Pak přidáme na nudličky nakrájené papriky, na čtvrtky nakrájená ... …více»

Guláš z vepřového masa na leču

Guláš z vepřového masa na leču
20. 09. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Guláš z vepřového masa na leču: Sojové maso povaříme 30 minut ve vodě s bujonovou kostkou. Poté slijeme, přebytečnou vodu lehce vymačkáme a necháme vychladnout. Dále s ním pracujeme jako s vepřovým masem. Oloupeme si cibuli, nakrá ... …více»

Francouzský plátek

Francouzský plátek
20. 09. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Francouzský plátek: Žloutky rozšleháme se solamylem. Maso opláchneme, nakrájíme na plátky, naklepeme a na okrajích nařízneme. Potom je namočíme do vaječné směsi a na polovině rozehřátého oleje z obou stran opečeme doměkk ... …více»

Valašské kuře

Valašské kuře
20. 09. 2007 Drůbeží maso ++++-_____
Příprava receptu Valašské kuře: Kuřecí stehna nebo čtvrtky osolíme a upečeme. Mezitím na pánvi podusíme na másle cibuli, utřený česnek se solí, rajčata a pokrájenou klobásu. Ke směsi přidáme zvlášť podušené houby. Touto směsí pak na ... …více»

Opečené brambory s uzeninou

Opečené brambory s uzeninou
20. 09. 2007 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Opečené brambory s uzeninou: Brambory důkladně omyjeme a vaříme asi 30 minut. Červenou cibuli oloupeme a nadrobno pokrájíme. Papriky omyjeme, rozpůlíme, vyřízneme semeníky a nakrájíme na kusy. Kukuřici necháme okapat na sítu. Uze ... …více»
 

Krutí špízy na bramborách

Krutí špízy na bramborách
20. 09. 2007 Drůbeží maso ++++++-___
Příprava receptu Krutí špízy na bramborách: Maso nakrájíme na menší kostky a naložíme na půl hodiny do směsi oleje a koření. Pak jednotlivé kousky masa napichujeme na jehlu střídavě s kolečky polopárků, plátky cibule a kousky paprik. Brambory u ... …více»

Uzený závin

Uzený závin
20. 09. 2007 Uzeniny ++++++++-_
Příprava receptu Uzený závin : Z list. těsta vyválíme placku, kterou potřeme olejem, kečupem a posypeme kořením. Poklademe uzeným, posypeme cibulí a sýrem. Zavineme, potřeme vejcem a posypeme sezamem a kmínem. Uzený závin upečeme ve vyhřáté  …více»

Kuře královny kálí

Kuře královny kálí
20. 09. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuře královny kálí: Kuřecí prsa omyjeme, osušíme a rozkrájíme na kousky. Přidáme lžíci škrobu, ušlehané vejce a dobře promícháme. Směs dáme na rozpálený olej a opékáme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka, česnek rozd ... …více»

Guláš dobrého houbaře

Guláš dobrého houbaře
20. 09. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Guláš dobrého houbaře: Nejdříve si oloupeme cibuli, nakrájíme najemno a na oleji nebo sádle ji osmahneme dozlatova. Přidáme na větší kostky nakrájené hovězí maso (kližka je nejlepší, ale lze použít i jiné) a také osmahneme po všech stranách …více»

Játra na houbách

Játra na houbách
19. 09. 2007 Vepřové maso +++_______
Příprava receptu Játra na houbách: Na rozpáleném tuku orestujeme na nudličky nakrájená játra, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, papriku, česnek a pepř a krátce osmahneme. Potom přidáme houby, podlijeme pivem a dusíme doměkka. Ke konc ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky