Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 07.11. 2024
Dnes má svátek Saskie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plněné skopové s klobásou

Plněné skopové s klobásou
19. 09. 2007 Skopové maso +++++++___
Příprava receptu Plněné skopové s klobásou: Očistěné a umyté maso rozřízneme na větší plát, který naklepeme, osolíme a opepříme. Potřeme jej utřeným česnekem, rozložíme na kolečka nakrájenou umytou uzenou klobásu, očištěnou drobně nasekanou cib ... …více»

Ďábelské buřty

Ďábelské buřty
19. 09. 2007 Uzeniny ++++++++++
Příprava receptu Ďábelské buřty: Oloupané špekáčky rozřízneme do poloviny, hodně opepříme a vložíme cibuli, kterou jsme nakrajeli na proužky silné asi 1 cm. Takto upravíme všechny špekáčky a vložíme je do pekáče. Posypeme paprikou. D ... …více»

Nadívaná husí prsíčka

Nadívaná husí prsíčka
19. 09. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Nadívaná husí prsíčka: Vykostěná husí prsíčka potřeme solí, pepřem a hořčicí. Housku nakrájíme na kostičky a namočíme do smetany. Játra a oloupanou cibuli nakrájíme na kostky a asi 3 minuty opékáme v horkém másle. Vymačkanou housku …více»

Svíčková v lístkovém těstě

Svíčková v lístkovém těstě
19. 09. 2007 Hovězí maso +++++-____
Příprava receptu Svíčková v lístkovém těstě: Lístkové těsto necháme rozmrazit. 2 cibulky dáme stranou,zbytek spolu s fenyklem nakrájíme. 100g šunky nakrájíme na kostičky. Smícháme se zeleninou, estragonem, vejcem a likérem, osolíme, opepříme. Sv ... …více»

Obalovaná vejce

Obalovaná vejce
19. 09. 2007 Telecí maso +++++_____
Příprava receptu Obalovaná vejce: Vejce 5 minut vaříme, potom necháme zchladit ve studené vodě a oloupeme. Oloupaná zabalíme do plátku šunky a do telecího řízku. Osolíme, obalíme v trojobalu a usmažíme. Obalovaná vejce podáváme s bramborovými přílohami  …více»
 

Zapečené špekáčky s nivou a slaninou

Zapečené špekáčky s nivou a slaninou
19. 09. 2007 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapečené špekáčky s nivou a slaninou: Špekáčky omyjeme, odstraníme střívko a každý podélně rozřízneme. Cibule oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka. Na jednu polovinu špekáčku položíme kolečka cibule a plátek nivy a obě poloviny přiložíme ... …více»

Šunková jehla

Šunková jehla
19. 09. 2007 Uzeniny +++++_____
Příprava receptu Šunková jehla: Šunku nakrájíme na kostky asi 3 x 3 cm, broskve pokrájíme na podobně velké kousky. V hrnku nebo misce si připravíme marinádu. Rozehřejeme máslo, med a přidáme ocet. Vše dobře promícháme a na špejle na ... …více»

Mozeček s vejci

Mozeček s vejci
19. 09. 2007 Vnitřnosti ++________
Příprava receptu Mozeček s vejci: Mozek spaříme horkou vodou, odblaníme, opláchneme studenou vodou a nakrájíme na malé kousky. Na oleji v hrnci zpěníme cibuli, přidáme kousky mozečku, kmín, sůl, pepř a podusíme. Občas zamícháme. Dále ... …více»

Játra na medu

Játra na medu
19. 09. 2007 Vnitřnosti +++-______
Příprava receptu Játra na medu: Nakrájenou cibuli osmažíme do zlatova, přidáme očištěná, na nudličky nakrájená játra, přidáme dle chuti tabasco nebo chilli. Na závěr osolíme, přidáme lžíci medu a osmažíme, dokud nevznikne zlatá kůrk ... …více»

Játrové závitky

Játrové závitky
19. 09. 2007 Vnitřnosti +++++-____
Příprava receptu Játrové závitky: Játra omyjeme, očistíme, odblaníme a nakrájíme na plátky. Cibuli oloupeme a pokrájíme na proužky. Plátky jater posypeme grilovacím kořením, ale nesolíme. Játra poklademe anglickou slaninou, vložíme pr ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !