Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty | Hrajte s námi SUDOKU online ! |
2. 05. 2011 Králičí maso
Smícháme balzamikový ocet s vínem a ve směsi necháme přes noc marinovat maso přiklopené v chladničce.
Pak je osušíme, obalíme v mouce a spolu s kořením opečeme v horkém oleji. Přidáme ořechy a krátc ... …více»
|
2. 05. 2011 Drůbeží maso
Nejdříve si připravíme nádivku. Cibuli a slaninu jemně posekáme a zesklovatíme je na rozehřátém sádle. Opečené a na kostičky nakrájené toasty promícháme v míse s cibulí, petrželkou, vymačkanou náplní ... …více»
|
1. 05. 2011 Skopové maso
Kýtu zbavíme přebytečného tuku, posypeme drceným jalovcem a bylinkami. Necháme v chladu několik hodin odpočinout.
Potom protkneme kýtu částí slaniny (zbytek nakrájíme na kostičky).
Maso opečeme na r ... …více»
|
29. 04. 2011 Vepřové maso
Naklepané a na okrajích naříznuté kotlety osolíme, opepříme a na rozpáleném sádle z obou stran prudce opečeme. Vyjmeme, dáme stranou a tuk z pánve slijeme do kastrólu. Přidáme nadrobno nakrájenou cibu ... …více»
|
28. 04. 2011 Králičí maso
Rozporcovaného králíka potřeme česnekem a necháme ho 2 hodiny rozležet. V hrnci vysmahneme na kostičky nakrájenou slaninu a orestujeme v ní nadrobno nakrájené chilli papričky, roztlučené nové kořen .. ... …více»
|
28. 04. 2011 Drůbeží maso
Omytou a osušenou kachnu zvenčí i zevnitř osolíme. Jablka a hrušky promícháme s cukrem, vložíme do kachny a otvor spíchneme. Pečeme za občasného polévání vodou a výpekem, dokud kachna nezměkne a nezez ... …více»
|
27. 04. 2011 Drůbeží maso
V hlubokém pekáči rozpálíme olivový olej a osmahneme na něm najemno nakrájenou cibuli a plátky česneku, které jsme poprášili mletou paprikou. Přilijeme vodu nebo vývar, přidáme rozinky, nasekané olivy ... …více»
|
27. 04. 2011 Uzeniny
Olejem potřeme dno zapékací misky, zasypeme nakrájenou cibulí na půlměsíčky, párky podélně rozřízneme a naskládáme vedle sebe na cibuli. Ze všech surovin uděláme pastu a tou párky potřeme. Dáme péct d ... …více»
|
26. 04. 2011 Králičí maso
Králíka naporcujeme, prošpikujeme slaninou, osolíme a naložíme do bylinkové marinády. Olej, zázvor, bazalku, oregáno, rozmarýn a římský kmín, cibuli na menší kousky a česnek smícháme. Necháme odležet ... …více»
|
26. 04. 2011 Drůbeží maso
Kuře omyjte, osušte a osolte zvenku i zevnitř lžičkou soli.
Nechte sůl asi půl hodiny působit. Oloupejte brambory
a nakrájejte je na klínky (tradiční řecká úprava).
Dejte do pekáče, osolte (druho ... …více»
|
Soutěž o Haribo Adventní kalendáře. |
Soutěž o přípravky Naturevia, díky nimž zaženete podzimní splíny. |
Soutěž o ručně malované vánoční ozdoby sklárny Koulier. |
Soutěž o knižní novinky Stále hratelná a Ženění Jakuba Koháka. |
Vyhrajte Kroniku našich Vánoc pro uchování svátečních okamžiků. |
Vyhrajte balíček čisticích prostředků od značky iPlody. |