Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 08.11. 2024
Dnes má svátek Bohumír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vlámské roštěnky

Vlámské roštěnky
26. 08. 2007 Hovězí maso +++++++++_
Příprava receptu Vlámské roštěnky: Roštěnky pokrájíme na kostičky. Na plátky nakrájenou cibuli osmažíme na másle do zlatova, přidáme maso a osmahneme. Přidáme cukr, hořčici, koření, sůl, zaprášíme moukou a zalijeme pivem. Přivedeme do ... …více»

Krkonošský brdlajs

Krkonošský brdlajs
26. 08. 2007 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Krkonošský brdlajs: Z brambor, mouky, vajec, tuku a soli vypracujeme vláčné, nelepivé těsto. Vyválíme placku a vykrájíme kolečka o průměru asi 6 centimetrů. Do středu koleček položíme drobně pokrájené maso a kolečka zab ... …více»

Rizoto s cuketou

Rizoto s cuketou
26. 08. 2007 Drůbeží maso +++++_____
Příprava receptu Rizoto s cuketou: Nejprve si připravte ingredience. Slaninu a krůtí prsa nakrájejte na kostičky. Cuketu omyjte, neloupejte a nakrájejte na kostky. Cibuli si taky nakrájejte na drobno. Ve větším hrnci rozehřejte olej. ... …více»

Řecké řízky

Řecké řízky
26. 08. 2007 Vepřové maso ++++++++++
Příprava receptu Řecké řízky: Očištěné papriky nakrájíme na tenké proužky, osmažíme na oleji a přidáme protlak. Krátce podusíme. Naklepeme řízky, osolíme, opepříme a opečeme po obou stranách na oleji, urovnáme na talířky a poklad ... …více»

Vepřové závitky

Vepřové závitky
26. 08. 2007 Drůbeží maso ++++++-___
Příprava receptu Vepřové závitky : Očištěné a umyté maso nakrájíme na řízky, které naklepeme, osolíme a okořeníme pepřem. Oloupaný salám nakrájíme na malé kostky, přidáme okurky nakrájené na tenké nudličky, nastrouhaný sýr, kečup a všechno dobře  …více»
 

Pečená vepřová krkovička s červeným zelím

Pečená vepřová krkovička s červeným zelím
26. 08. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečená vepřová krkovička s červeným zelím : Maso očistíme a umyjeme v celku. Na sádle zpěníme jednu cibuli, přidáme maso, posypeme kmínem, osolíme, podlijeme a upečeme ve vyhřaté troubě do měkka. Během pečení poléváme výpekema podle potřeby pod ... …více»

Sekaná

Sekaná
26. 08. 2007 Mleté maso ++++++++__
Příprava receptu Sekaná: Pórek nakrájíme a chvíli povaříme v osolené vodě, necháme okapat. Z masa, jemně nakrájené cibule, tvarohu, koření a pórku vypracujeme směs, ze které vytvarujeme jednu podlouhlou šišku. Vložíme ji do v ... …více»

Kuřecí řízky v alobalu

Kuřecí řízky v alobalu
26. 08. 2007 Drůbeží maso +++++_____
Příprava receptu Kuřecí řízky v alobalu: Troubu je nutno rozehřát na 170 C. Kuřecí řízky naklepeme z obou stran, osolíme je, opepříme a opaprikujeme. Brambory uvaříme celé ve vodě. Poté po vychladnutí je nakrájíme na střední plátky. Vezme ... …více»

Zelné listy plněné masem s citronovou omáčkou

Zelné listy plněné masem s citronovou omáčkou
26. 08. 2007 Mleté maso +++++++++_
Příprava receptu Zelné listy plněné masem s citronovou omáčkou: 1. Jednotlivé listy zelí spaříme v horké vodě a rozložíme je aby vychladly. Mleté maso promícháme s propláchnutou rýží, přidáme petržel, cibuli, kopr a bílky. Osolíme, opepříme a hotovou směsí plníme zelné listy. Vytvoříme  …více»

Maso se šlehačkou

Maso se šlehačkou
26. 08. 2007 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Maso se šlehačkou: Troubu si nahřejeme asi na 250 C. Plátky masa naklepeme, posolíme, opepříme. Položíme je na sádlem vymazaný pekáč. Cibuli nakrájíme na kolečka a dáme na maso. Brambory /syrové/ nakrájíme na kolečka ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !