Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Kozoroh - roční horoskop na rok 2025Kozoroh - roční horoskop na rok 2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 26.12. 2024
Dnes má svátek Štěpán
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečená vepřová krkovička s červeným zelím

fotka Pečená vepřová krkovička s červeným zelím
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pečená vepřová krkovička s červeným zelím :

600 g krkovičky  | 400 g červeného zelí  | 2 ks cibule  |  sádlo  |  kmín  |  sůl  |  rostlinný olej  |  cukr  |  ocet

Postup přípravy receptu Pečená vepřová krkovička s červeným zelím :

Maso očistíme a umyjeme v celku. Na sádle zpěníme jednu cibuli, přidáme maso, posypeme kmínem, osolíme, podlijeme a upečeme ve vyhřaté troubě do měkka. Během pečení poléváme výpekema podle potřeby podléváme horkou vodou.
Červené hlávkové zelí očistíme, zbavíme košťálu a nakrájíme na nudličky. Druhou cibuli očistíme, drobně nasekáme, zpěníme na rozehřatém rostlinném oleji, přidáme nakrajené zelí, osolíme, posypeme kmínem, trochu podlijeme vodou a dusíme do měkka. Hotové zelí dochutíme cukrem a octem - podle chuti.
Upečenou krkovičku nakrájíme a podáváme s dušeným zelím a knedlíkem.


Fotky receptu Pečená vepřová krkovička s červeným zelím :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečená vepřová krkovička s červeným
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !