Bramboráky - nejoblíbenější recepty |
Jeřabiny - nejoblíbenější recepty |
Hrajte s námi SUDOKU online ! |
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 |

![]() |
29. 07. 2006 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Skopová kýta na česneku: Skopovou kýtu omyjeme, osušíme a vykostíme. Maso dobře odblaníme a odstraníme tuk. …více»
|
![]() |
28. 07. 2006 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Rychlá vepřová játra: Očištěná a omytá játra nakrájíme na velmi tenké plátky. Na pánev dáme rozpustit sádlo a na rozpálené vložíme nakrájená játra. …více»
|
![]() |
27. 07. 2006 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Telecí maso na paprice: Na pánev dáme máslo, necháme rozpustit, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, zasypeme mletou paprikou a dusíme asi 2 minuty. …více»
|
![]() |
23. 07. 2006 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Vepřové srdce na slanině: Na pánvi rozpálíme tuk a na něj vkládáme na nudličky nakrájenou slaninu, kterou necháme zesklovatět. …více»
|
![]() |
23. 07. 2006 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Segedinský guláš speciál: Na pánev dáme trochu oleje a rozpálíme na vyšším stupni. Maso zprudka opečeme ze všech stran. …více»
|
![]() |
20. 07. 2006 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Obalované kuře pečené se šlehačkou: Omyté a dobře osušené kuře rozčtvrtíme, osolíme a obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance. …více»
|
![]() |
20. 07. 2006 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Marinované ražniči: Lehce je naklepeme a nejméně na 30 minut naložíme do marinády, kterou si připravíme smícháním oleje, utřeného česneku, citronové šťávy, soli a pepře. …více»
|
![]() |
18. 07. 2006 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Francouzská roštěná podle vinaře: Až poté maso osolíme, opepříme a pod pokličkou dusíme cca 10 minut. …více»
|
![]() |
16. 07. 2006 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Minutkový králík v bramboráku: Omyté a osušené králičí maso nakrájíme na proužky a oloupanou cibuli na kolečka. …více»
|
![]() |
12. 07. 2006 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Pikantní plátky: Maso lehce osolíme, naložíme na několik hodin do marinády a uchováme v chladničce. …více»
|
| Soutěž o kouzelný příběh Víla Muchomůrka: Zimní dobrodružství. |
|
| Dopřejte si chuť Itálie a vyhrajte Tchibo Espresso Sicilia Style. |
|
| Soutěž o kouzelný Haribo Adventní kalendář! |
|
| Vyhrajte jednu z pěti Andělských dárkových sad vonných olejů Bugala. |
|
| Soutěž o luxusní péči s novým setem Dtangler a multifunkční péči Keratin Thermo Spray. |
|