![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
29. 07. 2006 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Skopová kýta na česneku: Skopovou kýtu omyjeme, osušíme a vykostíme. Maso dobře odblaníme a odstraníme tuk. …více»
|
![]() |
28. 07. 2006 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rychlá vepřová játra: Očištěná a omytá játra nakrájíme na velmi tenké plátky. Na pánev dáme rozpustit sádlo a na rozpálené vložíme nakrájená játra. …více»
|
![]() |
27. 07. 2006 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Telecí maso na paprice: Na pánev dáme máslo, necháme rozpustit, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, zasypeme mletou paprikou a dusíme asi 2 minuty. …více»
|
![]() |
23. 07. 2006 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové srdce na slanině: Na pánvi rozpálíme tuk a na něj vkládáme na nudličky nakrájenou slaninu, kterou necháme zesklovatět. …více»
|
![]() |
23. 07. 2006 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Segedinský guláš speciál: Na pánev dáme trochu oleje a rozpálíme na vyšším stupni. Maso zprudka opečeme ze všech stran. …více»
|
![]() |
20. 07. 2006 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Obalované kuře pečené se šlehačkou: Omyté a dobře osušené kuře rozčtvrtíme, osolíme a obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance. …více»
|
![]() |
20. 07. 2006 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Marinované ražniči: Lehce je naklepeme a nejméně na 30 minut naložíme do marinády, kterou si připravíme smícháním oleje, utřeného česneku, citronové šťávy, soli a pepře. …více»
|
![]() |
18. 07. 2006 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Francouzská roštěná podle vinaře: Až poté maso osolíme, opepříme a pod pokličkou dusíme cca 10 minut. …více»
|
![]() |
16. 07. 2006 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Minutkový králík v bramboráku: Omyté a osušené králičí maso nakrájíme na proužky a oloupanou cibuli na kolečka. …více»
|
![]() |
12. 07. 2006 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní plátky: Maso lehce osolíme, naložíme na několik hodin do marinády a uchováme v chladničce. …více»
|
Vyhrajte deník miminka Mé první roky pro uchování zásadních okamžiků. |
![]() |
Soutěž o pivovarské kvasnice Pangamin s vitamíny B odpuzující klíšťata. |
![]() |
Soutěž o roztomilé dětské spacáky od prodejen LIDL. |
![]() |
Soutěž o přípravky Naturevia pro namáhané oči a vynechávající paměť |
![]() |
SOUTĚŽ o 3 výtisky knížky Láska na všech tlapkách! |
![]() |