Bramboráky - nejoblíbenější recepty |
Jeřabiny - nejoblíbenější recepty |
Hrajte s námi SUDOKU online ! |
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 |

![]() |
16. 08. 2006 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Vepřový jazyk s polskou omáčkou: Vepřový jazyk uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Pak ho vyndáme a rychle opláchneme ledovou vodou, aby šel dobře loupat. …více»
|
![]() |
16. 08. 2006 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Kuře po myslivecku: Omyté a osušené maso nakrájíme na proužky asi 1 cm silné, dáme do misky, osolíme, zakapeme olejem, přidáme tymián, bobkový list, nové koření, jalovec a pepř. …více»
|
![]() |
15. 08. 2006 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Pečené vepřové koleno: Dobře očištěná kolena opláchneme a dáme vařit do osolené vody s kořenovou zeleninou, pepřem a novým kořením. ... …více»
|
![]() |
15. 08. 2006 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Podzimní kotlík: Nejprve omyjeme a osušíme maso, přes vlákna nakrájíme plátky asi 0,5 cm silné. Chceme-li mít pokrm se šťávou, maso mírně podlijeme a zahustíme rozmíchaným solamylem ve vodě. …více»
|
![]() |
14. 08. 2006 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Kuřecí závitky s nivou: Na každý kousek masa položíme šunku, na hranolky nakrájenou nivu a zatočíme do roládky. …více»
|
![]() |
14. 08. 2006 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Smažené řízky: Očištěné, osušené maso na okrajích nařízneme, řízek naklepeme, osolíme a můžeme trochu opepřit. …více»
|
![]() |
14. 08. 2006 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Pečené kuře s klobásovou směsí: Na rozškvařené slanině orestujeme nadrobno nasekanou cibuli. Přidáme nakrájenou klobásu, předem uvařené posekané houby nebo sterilované žampiony, kečup, bílé víno a vše chvíli podusíme. …více»
|
![]() |
13. 08. 2006 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Pečené vepřové koleno: Vložíme do nádoby a nalijeme na něj vlažný nálev, který jsme připravili z cca 1 litru vody, soli, octa a koření. …více»
|
![]() |
12. 08. 2006 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Mleté na špejli: Z masa, česneku, koření a škrobové moučky zpracujeme těsto, které uložíme na půl hodiny do ledničky. …více»
|
![]() |
12. 08. 2006 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Karbanátky se sýrem podávané na grilované zelenině: Vytvarujeme 4 větší placky, které necháme aspoň 20 minut v chladnu. …více»
|
| Soutěž o kouzelný příběh Víla Muchomůrka: Zimní dobrodružství. |
|
| Dopřejte si chuť Itálie a vyhrajte Tchibo Espresso Sicilia Style. |
|
| Soutěž o kouzelný Haribo Adventní kalendář! |
|
| Vyhrajte jednu z pěti Andělských dárkových sad vonných olejů Bugala. |
|
| Soutěž o luxusní péči s novým setem Dtangler a multifunkční péči Keratin Thermo Spray. |
|